Pino Olympiakos yolunda

Sezon başında Galatasaray'la yolları ayrılan, sonrasında Mersin İdman Yurdu'yla anlaşan, ancak henüz bir maç bile yapmadan sözleşmesini fesheden Juan Pablo Pino, Yunanistan'ın en güçlü iki takımında bir tanesi olan Olympiakos'la anlaşmak üzere.

Pino Olympiakos yolunda
21 Eylül 2012 Cuma 19:33 tarihinde eklendi.

BUGÜN ATİNA'DA

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, Pino ve menajeri Atina ekibiyle prensip anlaşmasına vardı ve Yunanlı yetkililer Kolombiyalı oyuncuyu Atina'ya getirmek için uçak bileti gönderdi.
 
OLYMPIAKOS 3 YILLIK KONTRAT YAPMAK İSTİYOR
Olympiakos, Pino'yla 3 yıllık kontrat yapmak istiyor; ancak genç futbolcu 1 yıllık sözleşme imzalayıp, sezon sonunda ortaya çıkacak duruma göre yeni bir karar vermek istiyor. Bu konuda da bir ara formül bulunması bekleniyor.

RESMİ İMZA BUGÜN
Atina ekibi, Pino'ya bonuslar hariç, yılda 400 bin euro garanti para ödeyecek. Juan Pablo Pino'nun bugün Atina'da kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Pino, serbest bir futbolcu olduğu için, transfer döneminden bağımsız olarak Yunanistan gibi bazı ülkelerde sözleşme yapabiliyor.

KIŞ TRANSFER DÖNEMİNDE DE KAZIM'I KİRALIK OLARAK ALMIŞLARDI
İlginç bir tesadüf, Olympiakos, geçen sezon devere arasında da Galatasaray'dan Colin Kazım'ı kiralık olarak kadrosuna katmış, sarı kırmızılı takım ise, geçen sezon başında Albert Riera'yı Pire temsilcisiden transfer etmişti.

AL NAASR'DA KİRALIK OLARAK OYNAMIŞTI
Kolombiyalı futbolcu 2010-11 sezonunda, Fransa'nın Monaco takımından Galatasaray'a transfer olmuş, sarı kırmızılı takımda 19 maçta 3 gol atmıştı, geçen sezon ise Suudi Arabistan'ın Al Naasr takımdan kiralık olarak forma giymiş, ayağı kırılınca sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti.
 
Radyospor