Quaresma kayıplara karıştı

Beşiktaş’ta Quaresma ve Sidnei’nin henüz Türkiye’ye dönmemesi krize yol açtı. Teknik Direktör Carvalhal’ın duruma büyük tepki vererek, bu gecikmeleri Sportif Direktör Tayfur Havutçu’ya rapor ettiği öğrenildi

Quaresma kayıplara karıştı
31 Aralık 2011 Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi.

 

İkinci yarı hazırlıkları için önceki gün topbaşı yapan Beşiktaş’ta bazı yabancılar ülkesinden dönerken bazılarının hâlâ Türkiye’ye geri gelmemesi kriz yarattı. Teknik Direktör Carlos Carvalhal’ın bu durumdan şikayetçi olduğu ve bu gecikmeleri Sportif Direktör Tayfur Havutçu ile de görüştüğü öğrenildi.
 
Sakatlığı nedeniyle ülkesi Portekiz’de tedavi gören Ricardo Quaresma’nın, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kulüp doktorlarına tedavi olması gerekirken hâlâ ülkesinde bulunması hem Carvalhal’ı, hem de Havutçu’yu kızdırdığı bildirildi.
 
Quaresma’nın yanı sıra Sidnei’nin de hâlâ topbaşı yapmamış olmasının da teknik heyeti kara kara düşündürdüğü vurgulandı. Ülkesi Brezilya’da tatilini geçiren Sidnei’nin henüz bir mazeret bildirmediği belirtildi. Sportif Direktör Tayfur Havutçu’nun bu gecikmeleri rapor ederek yönetimle paylaşacağı ve yapılacak değerlendirmeye göre ceza verilip verilmeyeceğinin kararlaştırılacağı kaydedildi.
 
Beşiktaş’ın diğer yabancıları Edu ve Fernandes dün idmana yetişip takımla birlikte çalışarak, bir nebze de olsa kendilerini affettirirken, Quaresma ile Sidnei’nin bu tutumlarının arkasındaki mazaretlere göre teknik heyet ve yönetimin takınacağı tavrın belli olacağı öğrenildi.

Milliyet