Real'in son bombası!

Bu sezon şampiyonluğa olan Real Madrid yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek istiyor..

Realin son bombası!
12 Mayıs 2012 Cumartesi 18:50 tarihinde eklendi, 1.201 kez okundu.

 

İspanya'da şampiyonluğa ulaşmasının ardından yeni sezon için kadrosunu güçlendirecek olan Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho'nun, Chelsea'de forma giyen Sırp savunma oyuncusunu ciddi şekilde istediği ileri sürüldü
 
La Liga'da şampiyonluğa ulaşmasının ardından Real Madrid'de gözler transfer çalışmalarına çevrilmeye başladı. Önümüzdeki sezon için çok büyük bir ihtimalle kadrosuna sağ bek takviyesi yapacak Real Madrid'in istediği isimlerle ilgili her gün haberler çıkmaya devam ediyor.
 
Son olarak, İspanya'da Marca, İngilitere'den ise Daily Mail, Alvaro Arbeloa'nın sağ bekte alternatifinin olmaması ve performansının da tam anlamıyla yerli olmaması nedeniyle Jose Mourinho'nun Chelsea'da forma giyen Branislav Ivanovic'i takımında istediği ileri sürüldü.
 
2008 yılında Lokomotif Moskova'dan 12 milyon avro karşılığında Chelsea'ye transfer olan 28 yaşındaki savunma oyuncusu için Real Madrid'in en az 20 milyon avroyu gözden çıkartması gerektiği belirtildi.
 
Öte yandan Daily Mail'deki haberde, Mourinho'nun Ricardo Carvalho'nun yerine Arsenal'de forma giyen 26 yaşındaki Belçikalı stoper Thomas Vermaelen'i istediği iddia edildi.
 
(Sporx)