Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor ile 3 yıllık anlaşma imzaladı

2013-2014 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 3 yıllık anlaşma imzaladı.

Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor ile 3 yıllık anlaşma imzaladı
31 Mayıs 2013 Cuma 17:47 tarihinde eklendi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan’ın İstabul’daki ofisinde düzenlenen imza töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, Rize halkının kendisine sürekli destek olduğunu söyledi.

Kendisine gösterilen teveccüh nedeniyle Rize halkına teşekkür eden Çalımbay, “Herşeyden önce tekrar Rizespor’da çalışmaktan dolayı mutluyum. Daha önce 2 dönem görev yapmıştım. Bunu yaparken Rize halkından desteğimi sürekli aldım. Büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. İşimiz zor. İyi bir kadro oluşturup ligde kalıcı olmak istiyoruz. İnsallah kimseyi mahcup etmeyeceğiz. İyi takviyeler yapıp Çaykur Rizespor’u eski günlerine taşıyacağız.” dedi.

DEĞİŞİM GEREKLİYDİ

Öte yandan Rıza Çalımbay bir gazetecinin, Sivasspor’dan babanızın rahatsızlığı nedeniyle ayrıldınız deniliyor ne diyeceksiniz? sorusuna, “Hayır kesinlikle böyle bir şey yok. Ben hiçbir zaman babamın rahatsızlığını ön plana çıkarmak istemedim. Değişimin gerekli olduğunu düşünerek memleketim olan Sivas şehrinden ayrıldım.” diye cevap verdi.


CİHAN