Robben için çılgın pazarlık

Akşam gazetesinin haberine göre, Galatasaray ile Bayern Münih’in yıldızı Arjen Robben arasında olay yaratacak bir transfer pazarlığı yaşandığı idda edildi.

Robben için çılgın pazarlık
26 Nisan 2013 Cuma 15:06 tarihinde eklendi.

 

Haberde, Galatasaray’ın Başkanı Ünal Aysal’ın ilk hedefi haline gelen Bayer Münih’in 10 numarası Arjen Robben için beklenen hamle geldi.
 
Galatasaraylı yöneticiler le görüşen Robben’in babası ve manajerliğini yapan Hans Robben, Galatasaray’dan 4 yıllık imza, yıllık 6 Milyon Euro ve 500 bin Euro da komisyon ücreti istedi. Baba Robben transferin ancak bu şartlar sağlanırsa gerçekleşeceğini belirtti. Yıldız oyuncunun bonservis bedeli ise 8-10 Milyon Euro arasında"olduğu idda edildi.
 
Ayrıca bu transferin gerçekleşmesinde milli takım arkadaşı Wesley Sneijder’ın etkili olacağı belirtildi."Arjen Robben’in Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, Wesley Sneijder bu transfer için Robben ile konuştuğu ve ona Galatasaray’ı anlattığı ve Türkiye’deki hayattan övgü ile bahsettiği öğrenildi."
 
Hollandalı yıldız eğer Galatasaray’a imza atarsa Drogba ve Snijder’i de geride bırakacak. Fildişili golcü oyuncu Drogba, Galatasaray’dan yıllık 4 Milyon Euro kazanırken maç başı da 15 bin Euro alıyor. Sneijder ise yıllık 4.5 Milyon kazanırken maç başı da 25 bin Euro kazanıyor. Robben eğer imza atarsa 6 Milyon Euro ile zirvede olacak.

İHA