Ronaldinho için olay sözler

Atletico Mineiro Başkanı, Beşiktaş’ın 6 milyon euroluk teklifini ‘Çılgınlık’ olarak nitelerken, aylık 275 bin euro için ise “Bunu ancak bir moron öder” dedi.

Ronaldinho için olay sözler
07 Ocak 2014 Salı 15:33 tarihinde eklendi.
Beşiktaş’ın transfer gündemindeki Ronadinho ile ilgili ülkesindeki gelişmeler, Türkiye’den merakla takip ediliyor. Oyuncunun Beşiktaş’ın teklifini kabul edip etmeyeceğini kulübüyle yapacağı görüşmenin sonucu belirleyecek.
 
Ronaldinho’nun menajeri Assis ile Atletico Mineiro Başkanı Kalil arasında pazartesi günü gerçekleştirilmesi beklenen buluşma iptal oldu. Assis’in bir hafta kadar süren Türkiye seyahati ve beraberindeki uzun yolculuktan dolayı yorgunluğunu gerekçe göstererek buluşmaya katılamayacağını ilettiği öğrenildi.

Başkan kendisinin de 10 günlük bir Küba tatilinden döndüğü için kendisi için de iyi olacağını belirtti. Görüşme için kesin bir tarih belirlenmemekle birlikte bu hafta içinde, önümüzdeki günlerde tarafların bir araya gelecekleri ifade edildi.
 
Mineiro Başkanı Kalil yaptığı açıklamada, “Assis beni aradı. ‘Sayın başkan, görüşmemiz her zamanki gibi çabuk olacak’ dedi. Ronaldinho’nun kalmak isteyip istemediğine bağlı olacak. 6 milyon euro gibi bir paradan bahsediliyor. Bir de aylık maaşı için 275 bin euro (900 bin Brezilya Reali) telafuz ediliyor. Bunu ancak aklını kaçırmış bir adam, bir moron öder” ifadelerini kullandı. Önceki günkü haberlerde Atletico Mineiro’nun kesenin ağzını açtığı ve oyuncu için aylık 275 bin euroluk bir teklif yapacağı iddiası gündeme gelmişti. Kalil, “Henüz oyuncunun sözleşmesine dair bir fiyat teklifi yapmadık. Bu görüşmede gündeme gelecek” diyerek sözlerini noktaladı.  

Skorer