Ronaldo'ya çılgın teklif

Paris Saint-Germain, Real Madrid'de mutsuz olduğu söylentileri dolaşan Cristiano Ronaldo için yaklaşık 123 milyon euroluk bir miktarı gözden çıkardı

Ronaldoya çılgın teklif
24 Kasım 2012 Cumartesi 12:44 tarihinde eklendi, 1.038 kez okundu.

Paris Saint Germain kulübü İspanya'da mutsuz olduğu söylentileri dolaşan Cristiano Ronaldo için Real Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanıyor.

 
Goal.com'un edindiği bilgilere göre Fransız kulübünün Katarlı sahipleri Cristiano Ronaldo'yu sezon sonunda Parc des Princes'e getirmek için şimdiden çalışmalara başladı.
 
Real Madrid 27 yaşındaki Portekizli oyuncu ile yollarını ayırmayı kesinlikle düşünmüyor. Buna rağmen Paris ekibi 2009'da 98 milyon € karşılığında Real Madrid'e transfer olan oyuncu için çalışmalarını sürdürüyor.
 
Fransa'daki yüksek vergi oranları da dikkate alındığında Katarlı iş adamlarının Cristiano Ronaldo için haftalık 500,000€ civarında bir teklif yapması bekleniyor.
 
PSG teknik direktörü Carlo Ancelotti de Real Madrid'de mutsuz olduğu söylentiler artan Cristiano Ronaldo'nun adının Paris ekibiyle anılmasından dolayı oldukça heyecanlı.
 
Ronaldo için pazarlık masasına oturmaya hazırlanan PSG son iki sezonda Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Javier Pastore ve Lucas Moura gibi isimleri kadrosuna katmıştı. Manchester City'nin yıldız oyuncusu Balotelli'nin de Paris Saint Germain'e transfer olacağı söylentileri medyada yer bulmuştu.
 
Yaptığı yüksek maliyetli transferlerle Uefa Finansal Fair Play kurallarına uygunluğu tartışılan Paris Saint Germain'in yıldız oyuncularla kurulu kadrosuyla 80,000 kişilik Stade de France stadyumuna taşınması da gündemde.
 
Cristiano Ronaldo'nun geleceği Jose Mourinho'nun kararıyla netleşecek. Real Madrid formasıyla çıktığı 163 maçta 165 gol kaydeden Ronaldo bu sene de Ballon d'Or ödüllerinde Messi'nin en büyük rakibi.

goal.com