Rooney ölümden döndü

Manchester United'ın İngiliz yıldızı Wayne Rooney, Fulham'a karşı Old Trafford'da oynadıkları maçta ölümden döndüğü belirtiliyor.

Rooney ölümden döndü
08 Eylül 2012 Cumartesi 16:59 tarihinde eklendi.

Hugo Rodallega'nın şutunu engellemek için rakibinin önüne yatan Rooney'nin baldırına rakibinin inen ayağı gelmiş ve bacağında yarık oluşmuştu.

 
Daily Mail'de yer alan haberde o anı anlatan Rooney;"Dürüst olmak gerekirse, şanslıydım. Çünkü, atardamarımın sadece milimetrelerce uzağına gelmişti müdahale. Pozisyonun hemen arkasından ayağa kalkıp oynamaya devam edecektim ama hakem kolumdan tutarak kalkmama engel oldu ve doktora ihtiyacım olduğunu söyledi. Doktor geldiğinde, yürüyerek çıkmak istediğimi söyledim. Oğlum tribünlerdeydi ve beni sedyede görmesini istemedim. Ancak, doktor yürüyerek çıkmamın çok tehlikeli olabilağını ve bunu göze alamayacağını söyledi." ifadelerini kullandı.
 
Rodallega son dakikalarda beraberlik golünü atmak için tüm gücüyle ayağını kaldırdığında, ayağının Rooney'nin bacağına gelmesini düşünmemiş olsa da ayağı birkaç milimetre yukarı gelse, Rooney'nin atardamarı açılacak ve İngiliz yıldız hızla kan kaybetmeye başlayacaktı.
 
Wayne Rooney, sahalardan 4 hafta uzak kalacağını açıklamıştı. İngiliz yıldız temsilcimiz Galatasaray'la 19 Eylül'de Old Trafford'da oynanacak maçta sahada olmayacak.

sporx