Royal Halı Gaziantep 69-60 Jda Dijon

FIBA Eurochallenge Kupası K Grubu'nda Royal Halı Gaziantep, evinde konuk ettiği Fransız ekibi JDA Dijon'u 69-60 yendi. Maçın en skorer ismi ise 21 sayı ile Royal Halı'dan Mutlu Akpınar oldu.

25 Şubat 2014 Salı 22:04 tarihinde eklendi.
 
Hava atışının ardından karşılaşlaya hızlı başlayan JDA Dijon, oyunun ilerleyen dakikalarında farkı açmaya devam etti. Mandy ve Campbell'in boyalı alanda bulduğu sayılara Borovnjak ile karşılık veren Royal Halı Gaziantep ilk periyodu 14-20 geride kapattı. 
 
İkinci periyot da hızlı hücumlarla etkili olmaya çalışan Fransız ekibi ilerleyen dakikalarda farkı açmaya devam etti. İkinci periyotun ilk 5 dakikasında aradaki farkı 11 sayıya kadar çıkaran JDA Dijon, Mutlu'nun üçlüklerine rağmen periyotu 26-32 önde kapattı.
 
Karşılaşmanın üçüncü periyotunda Royal Halı Gaziantep, aradaki farkı kapatarak rakibine üstünlük sağlamayı başardı. Fransız ekibi, Mutlu'nun sayılarına Cambpell ile cevap vermeye çalıştı. JDA Dijon bu periyotu 50-44 geride tamamladı.
 
Karşılaşmanın son periyotunda büyük bir çekişme yaşandı. Mutlu ve Borovnjak'ın sayılarıyla Royal Halı Gaziantep rakibi JDA Dıjon'u 69-60'lık skorla mağlup etti. 

DHA