Sakaryaspor teknik direktörsüz kaldı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, görevinden istifa etti.

Sakaryaspor teknik direktörsüz kaldı
07 Ekim 2012 Pazar 17:42 tarihinde eklendi.

 

Bölükbaşı, 2-0 kaybettikleri Turgutluspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 
     
Maç geneli boyunca sahada istedikleri oyunu yansıtamadıklarını belirten Bölükbaşı, maça galibiyet hedefiyle çıktıklarını ama başaramadıklarını söyledi. 
     
Bölükbaşı, maçın ilk yarısında dengeli bir oyun sergilediklerine dikkati çekerek, ''Net pozisyonlar da elde ettik. Ancak bu pozisyonları golle sonuçlandıramadık'' dedi. 
     
''İkinci yarıda daha atak bir oyun ortaya koymak istedik'' diyen Bölükbaşı, ''Ama penaltı ve kırmızı kartın ardından oyun aleyhimize döndü. Netice itibariyle eksik olmadığımız zaman da birçok şeyi yapmakta zorlanırken eksik kalmamız çok kötü oldu'' ifadelerini kullandı. 
     
Bölükbaşı, ikinci yarıda savunma oyuncusu Selim'in kırmızı kart görmesiyle zor duruma düştüklerini ve bu nedenle takımın dengesinin bozulduğunu aktardı. 
     
Bölükbaşı, konuşmasını şöyle tamamladı: 
   
''Maçla ilgili söyleyeceklerimi bunlar. Galip gelmek istedik ama yine olmadı. Gördüğüm lüzum itibariyle Sakaryaspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa ediyorum. Bu kan değişikliğinin Sakaryaspor'a hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sakaryaspor'un, yolu açık olsun, Allah yardımcısı olsun.''