Şampiyonluğa açık çek

Efes galibiyeti öncesi oyunculara prim veren Erdoğan Demirören’ın asıl jesti şampiyonluğa...

Şampiyonluğa açık çek
07 Haziran 2012 Perşembe 10:26 tarihinde eklendi.

 

Beko Basketbol Ligi final serisinin 4. maçında önceki gün Anadolu Efes’i 81-55 yenerek, durumu 3-1’e getiren ve şampiyonluk için sadece bir adımı kalan Beşiktaş Milangaz’a dünkü karşılaşma öncesi Erdoğan Demirören’den büyük moral geldi... Maç sabahından yaşanan gelişmeyi şöyle anlatalım...
 
Vatan Gazetesi'nin haberine göre; bu sezon Türkiye Kupası ve EuroChallenge Kupası’nı kazanan, ligde de şampiyonluğa koşan siyah-beyazlılara Milangaz markasıyla destek veren Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, önceki günkü maç öncesi Beşiktaş’ın eski basketbol sorumlusu olmasına karşın takıma olan desteğini hiç bırakmayan Şeref Yalçın ile takımın kamp yaptığı otelde görüştü. Ardından oyuncuların bu ayki ödemelerini hesaplarına yatırtan Demirören, ayrıca bu sezonki başarı nedeniyle takıma 400 bin dolar da prim verdi.
 
BU haberi oyunculara ileten ise Şeref Yalçın’dı. Yalçın, konuşmasında “Paralarınız hesaplarınıza yatırıldı. Göstermiş olduğunuz mücadele ve Beşiktaş Milangaz’ın adını onurla temsil ettiğiniz için 400 bin dolar prim de ödendi.” dedi.
 
26 sayı fark attılar
 
Ancak işimiz daha bitmedi. Eğer 3. kupayı da kazanırsanız yepyeni, üzerinde rakam yazmayan bir ödülü de hak etmiş olacaksınız. Bu şampiyonluğu yaşatmanız artık an meselesi ve bunu başaracağınıza sonuna kadar inanıyoruz. Bu mücadeleyi gelecek sene de Eurolig’de devam ettireceğiz. Sizin başarınız geleceğe kesinlikle yansıyacaktır” dedi.
 
Yalçın'ın verdiği müjde ve konuşmasıyla önceki gün Efes’le karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar, tüm otoritelerin de aynı fikri paylaştığı üzere bu sezonki kimliğini sahaya yansıttı ve bir ara 33 sayı farkı yakaladığı maçı 26 sayıyla kazandı.

Vatan Gazetesi