Sanica Boru Elazığspor hazırlıklara başladı

Sanica Boru Elazığspor’da 2013–2014 futbol sezonu 1. etap çalışmaları bugün Elazığspor Tesisleri’nde yapılan antrenman ile başladı.

Sanica Boru Elazığspor hazırlıklara başladı
08 Temmuz 2013 Pazartesi 22:23 tarihinde eklendi, 1.094 kez okundu.


Bordo-beyazlı ekipde, 2 etap hâlinde gerçekleştirilecek hazırlık çalışmalarının ilki bugün Elazığspor Tesisleri’nde yapılan tek antrenmanla start aldı.14 Temmuz’a kadar Elazığspor Tesisleri’nde sürdürülecek çalışmaların ardından, takım 2. etap çalışmaları için Hollanda’ya gidecek.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sanica Boru Elazığspor Menajeri Özgür Öztürk yaptığı açıklamada, bu dönemi ilk olarak Elazığ'da başlatıklarını ifade ederek, bir hafta çalışmalarını şehirde sürdüreceklerini ve çalışmalar sonrasındaki 18 günlük 2.etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya gideceklerini kaydetti.

Öztürk, "Transferlerin minimum 3 yerli transferlerini 2 yada 3 tane olabileceğini belirterek, bu sezonu 6 veya 7 transfer ile kapatabiliriz." dedi.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Sollıed ise, ilk olarak Hollanda'ya gitmeden önce hazırlıklarını tamamlamak istediklerini ifade etti.

Transferler ile ilgili sorulan bir soruya ise Sollıed, Kulüp ile görüştüğünü ve Türkiye içerisinde ki bazı transferleri kendilerinin yapacağını fakat yurt dışı transferlerinde ise görüşmelerde bulunup ona göre transfer çalışmalarında bulunacaklarını kaydetti.

Antrenman çalışmalarını iyi yapmaları gerektiğini belirten deneyimli teknik adam, maçlarda kazanmaları gerektiğini ifade ederek Türk futbolu hakkında ise bilgisinin olduğunu söyledi.


CİHAN