Savunmaya hazır

Hafta içerisinde Metris Cezaevi'ne savunmaların talep edildiği ve içerisinde iddianame CD'sinin bulunduğu tebligatı gönderen PFDK'ya "Cezaevi koşullarında bu CD'yi inceleme olanağımız yok" karşılığı verildi

Savunmaya hazır
28 Ocak 2012 Cumartesi 10:03 tarihinde eklendi.

 

Şike ve teşvik soruşturması kapsamında Disiplin Kurulu tarafından savunmalarının alınması kararlaştırılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer yöneticileri için Metris Cezaevi'ne yapılan tebligatın geri döndüğü öğrenildi.
 
Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu tarafından yürütülen inceleme çerçevesinde daha önce de Fenerbahçe Kulübü'ne gönderilen tebligat Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler cezaevinde olduğu gerekçesiyle kabul edilmemişti.
 
Hafta içerisinde Metris Cezaevi'ne savunmaların talep edildiği ve içerisinde iddianame CD'sinin bulunduğu tebligatı gönderen Disiplin Kurulu'nun yine aynı karşılığı aldığı bildirildi. Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerin söz konusu tebligatı almama gerekçesi olarak "Cezaevi koşullarında bu CD'yi inceleme olanağımız yok" savunmasını yaptıkları belirtildi.
 
Futbol Federasyonu yetkilileri ise savunması istenen tüm şüphelilere gönderilen CD'nin halen savunma avukatlarının elinde bulunan iddianamenin bire bir kopyası olduğunu, 14 Şubat'taki duruşma öncesi savunmaların da bu iddianame üzerinden hazırlandığına dikkat çekti.