Semih'e şartlı af

Semih Şentürk takım bulamayınca Fenerbahçe'de kaldı. Ersun Yanal'ın faydalanmak istediği tecrübeli golcüye af gündemde. Yönetimin ise tek şartı var: Ücretini 1 milyon euroya düşür, Dereağzı'ndan Samandıra'ya taşın.

Semihe şartlı af
08 Eylül 2013 Pazar 12:17 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe'de Semih Şentürk bilmecesi yaşanıyor. Sarı-lacivertli yönetim tarafından temmuz ayı itibariyle A takımla çalışmalara alınmayan oyuncu, yaklaşık iki aydır Dereağzı Tesisleri'nde tek başına çalışıyordu. Takım bulamayan Semih, Fenerbahçe'de en azından ocak ayına kadar kaldı. Bu durum, nöbetçi golcünün geleceğiyle ilgili yeni bir karar alınıp alınmayacağı sorusunu da gündeme getirdi. 
 
HOCA 'İŞİME YARAR' DİYOR 
Teknik direktör Ersun Yanal'ın, kadroda yerli santrfor bulunmaması nedeniyle Semih Şentürk'ün A takıma geri dönüşüne sıcak baktığı ve bu konuda yönetime olumlu rapor verdiği belirtildi. Ancak yönetim, teknik direktörün isteğine rağmen henüz karar vermedi. Bu konunun yönetim kurulu toplantısında tartışılacağı ve Semih'e sözleşme bedelini düşürmesi teklifi sunulmasının da seçenekler arasında bulunduğu kaydedildi. 
 
KABUL ETMEZSE OCAK AYINDA YOLCU 
Yönetimin Semih'e "1.9 milyon euro olan yıllık ücretini 1 milyon euroya düşür, Samandıra'ya geri dön" teklifini yapacağı kaydedildi. Semih'in bu teklifi kabul etmesi halinde A takıma dönebileceği bildirildi. Maaş düşürme teklifi kabul görmezse, Semih ocak ayına kadar yine Dereağzı'nda olacak, devre arası transferinde kulüp arayacak.
 
(Fotomaç)