Sen neymişsin Giggs

Evli olmasına karşın Galler eski güzellik kraliçesi ve kardeşinin eşiyle ilişkisi ortaya çıkan Manchester United'ın yıldız ismi Ryan Giggs dedikodulardan kafasını kaldıramıyor.

Sen neymişsin Giggs
09 Haziran 2011 Perşembe 13:01 tarihinde eklendi.

 

İngiliz Mirror gazetesi son olarak Galli futbolcunun kardeşinin kayınvalidesiyle de ilişkisinin bulunduğunu iddia etti
 
Habertürk'ün haberine göre imrenilecek bir futbol hayatına sahip olan ve 21. yılını geçirdiği Manchester United'da sayısız başarılara imza atıp, onlarca kupa kazanan Ryan Giggs'in adı şu günlerde özel hayatı nedeniyle İngiliz basınının 1 numaralı gündem maddesi oldu. 2007 yılında hayatını birleştirdiği Stacey Cooke'tan 2 çocuğu olan, geçtiğimiz ay Galler eski güzellik kraliçesi Imogen Thomas'la adı aşk dedikodularına karışan ve son olarak kardeşinin karısı Natasha ile 8 yıllık beraberlikleri duyulan Giggs'in, gelmiş geçmiş tüm 'kazanova'ları kıskandıracak bir ilişkisi ortaya çıktı. İngiliz basınının önemli gazetelerinden Mirror, 37 yaşındaki futbolcunun beraber olduğu kardeşinin karısı Natasha'nın 49 yaşındaki annesi Lorraine Lever ile bir ilişki yaşadığını iddia etti. Mirror gazetesi, Ryan Giggs'in kardeşi Rhodri'nin yakın çevresine dayandırdığı özel haberinde "Ailenin bazı üyeleri Giggs'in Lorraine ile olan karşılıklı ilgilerinden rahatsızdı. İkilinin aynı anda bulundukları ortamda birbirlerine kur yapmaları da dikkat çekiyordu. Giggs ise bu iddialara pek aldırış etmiyordu" ifadeleri yer aldı.
 
TAKIM ARKADAŞI DA GRUBA DAHİL
Mirror gazetesinde yer alan özel haberde ayrıca Giggs'in beraber olduğu kardeşinin karısı Natasha'nın aynı zamanda Manchester Unitedlı bir başka futbolcuyla da ilişkisinin olduğu belirtildi. Bu futbolcunun Manchester United'la 3 lig şampiyonluğu yaşadığı ve evli olmadığı ifade edilirken, yine yakın bir kaynağa dayandırdığı iddiaya göre 28 yaşındaki Natasha'nın kocası Rhodri, Ryan Giggs ve bu adı açıklanmayan futbolcuyla aynı anda beraber olduğunu birçok kişinin bildiğini dile getirdi.