Sergen'den Emenike iddiası

Sergen Yalçın, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı Emenike'ye az şans vermekle eleştirdi ve bu gidişle bu futbolcuyu kaybedeceğini iddia etti.

Sergenden Emenike iddiası
21 Ekim 2013 Pazartesi 12:56 tarihinde eklendi.
Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Emenike'yle ilgili olarak Ersun Yanal'ı eleştirdi.

Sergen Yalçın'ın yorumu şöyle:
 
"Emenike'yi kaybetmek üzereler bana sorarsan. Eğer böyle giderse Emenike'den faydalanmaları biraz zor olacak. Ancak şöyle bir eleştirim var. Bir maçta da Emenike'yle başla abi. Sonuçta Webo vazgeçilmez oyuncun değil yani ön tarafta. Lewandovski'yle falan oynamıyorsun. Belediyeden aldığın Webo'yla başlıyorsun. Bildiğimiz Webo. Türkiye Ligi'nde oynayan 33-34 yaşındaki oyuncuyla başlıyorsun. Bu kadar zorluklar içerisinde Emenike'yi almışın. Bir kere de onunla başla. Şampiyonlar Ligi maçına çıkmıyorsun. Kaybı telafi edilemeyecek bir maça da çıkmıyorsun. Bugün Webo mu Emenike mi diye 10 kişiye sorsan dokuzu Emenike der. Bir maça da Emenike'yle başla, ölmezsin. Bu gidişle adamı kaybedeceksin. Adamı 15-20 dakika oynatıyorsun. Bu tarz oyuncular bunu fazla kaldıramaz. Yarın oyuna aldığında koşu yapmazlar."