Simao'ya yakın takip

Simao için Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan, Portekizli oyuncu Sima Sabrosa için Barcelona'ya geri dönme olasılığı doğdu.

Simaoya yakın takip
13 Ağustos 2012 Pazartesi 13:18 tarihinde eklendi.

 

1999-2001 yılları arasında FC Barcelona takımının formasını giyen tecrübeli oyuncu için Barcelona şehrinin kapısı bir kez daha açıldı; ancak bu kez şehrin diğer takımı Espanyol için...
 
ESPANYOL YAKINDAN İLGİLENİYOR
AS Gazetesi'nin Barcelona temsilicisi Moiós Llorens, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, Espanyol'un Simao Sabrosa'yla yakından ilgilendiğini söyledi.
 
Llrones, "Espanyol, Simao'yla ilgileniyor. Simao, Espanyol için çok önemli bir alternatif; ama Portekizli'ye Beşiktaş'ın ödediği kadar para ödeyemeyeceği çok açık. Ayrıca Simao'yu sözleşme fesih bedeli ödemeden kadrolarına katmak istiyorlar" dedi.
 
SIMAO'NUN DURUMUYLA YAKINDAN İLGİLENİYORLAR
 
Llorens, "Simao'nun Beşiktaş'ta takımda ayrı çalıştığını biliyoruz. İstanbul kulübü ekonomik problemler nedeniyle bazı futbolcuların yüksek alacaklarından feragat etmesini istiyor. Bunlardan bir tanesi de Simao, bunu biliyoruz. Simao takımdan ayrı çalışıyor. Espanyol'da Simao'yla ilgili olası transfer çalışmalarını bu bilgiler üzerine kuruyor. Eğer Simao, Beşiktaş'tan ayrılırsa, Espanyol onu alarak kadrosunu güçlendirmek istiyor. Katalan kulübü yetkilileri, Simao'nun durumunu çok yakından takip ediyorlar; çünkü bu bölgeye acil olarak tecrübeli, sorun yaşamayacakları bir oyuncuyu yerleştirmek istiyorlar. Simao, Espanyol için son derece çekici bir alternatif" diye konuştu.
 
SIMAO, YILLIK ÜCRETİNİN YARISININ ÖDENMESİ DURUMUNDA AYRILMAYI KABUL EDİYOR
 
Simao Sabrosa, geçen hafta içerisinde, Beşiktaş'la yollarını ayırmak için siyah beyazlı yöneticilere yıllık transfer ücretinin yarısı olan 1 milyon 250 bin euronun verilmesi durumunda, takımdan problemsiz, ayrılacağını söylemişti.
 
(Radyospor)