Sinan Bolat bombası!

Bonservisi elinde olan tecrübeli file bekçisinin Kayserispor ile yaptığı pazarlıkta arada ufak rakamlar kaldığı bildirildi.

Sinan Bolat bombası!
24 Temmuz 2013 Çarşamba 11:01 tarihinde eklendi.
Kayserispor basın sözcüsü Rifat Pehlivan, sarı kırmızılı file bekçisi ile genel menajer Süleyman Hurma'nın görüşme yürüttüğünü belirtti. Pehlivan "Sinan Bolat ile sezon başından bu yana yürütülen görüşmeler son aşamaya geldi. Arada ufak rakamlar kaldı. Belçika'nın Standart Liege kulübünden bonservisini alan Kayserili kaleciyi kadromuza katmak istiyoruz. Bu arada geçen sezon kalemizi koruyan Ertuğrul'un da gösterdiği performanstan çok memnunuz. Özellikle, Shakhtar Donethsk maçında yaptığı kurtarışlar alkışlanmaya değerdi." dedi.
 
KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDEN AVUSTURYA KAMPINA ÇIKARTMA
 
KAYSERİSPOR Başkanı ve yöneticilerden bazıları Perşembe günü Avusturya'ya giderek Seefeld'de kamp yapan sarı kırmızılı oyuncuları ziyaret ederek, üç hazırlık maçını izleyecek. Avusturya'nın Tirol bölgesinde Almanya sınırındaki Alpenlove Hotel'de yaz kampına Başkan Recep Mamur, yönetim kurulu üyeleri, Rifat Pehlivan, Yücel Şahin, Ali Çetin, Serdar Maraşlı ve İskender Beluk'de katılacak. Sarı kırmızılı yöneticiler teknik direktör Robert Prosinecki ve genel menajer Süleyman Hurma ile yapacakları görüşmeden sonra Cuma günü saat 17:00 Kayserispor-Genoa CFC, pazartesi günü Saat 17:30 Kayserispor-Çaykur Rizespor ve henüz netleşmeyen 4. Hazırlık maçını izleyecek.

DHA