Sinan Bolat teklifler için ne dedi?

Sinan Bolat sezon sonunda Galatasaray ve Beşiktaş da dahil olmak üzere Avrupa'nın büyük kulüplerinden gelecek tekliflere açık.

Sinan Bolat teklifler için ne dedi?
10 Nisan 2012 Salı 15:49 tarihinde eklendi, 3.263 kez okundu.

Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Sinan'ın temsil haklarını elinde bulunduran FIFA menajeri Kısmet Erkiner, "Sinan, şu anda Standart Liege takımıyla play-off'ta oynayacağı 8 maça konsantre oldu. Avrupa Kupaları'na gitmek istiyorlar ve Sinan şu anda bundan başka bir şey düşünmüyor" dedi.

 
AC MILAN TEKLİFTE BULUNDU MU?
 
Erkiner, "AC Milan ya da diğer kulüpler bunlarla ilgili olarak şu anda yorum yapmayacağız. Play-offtaki 8 maçı oynadıktan sonra durum neyi gösterirse bir karar alınacak. Sinan'in Standart'la 1 yıllık sözleşmesi daha var. Olur demiyorum; ama bir yıl daha takımında kalması da ihtimallerden bir tanesi. Ancak şu anda bir karara varmadık ve hiçbir takımla görüşmüyoruz. Maçlar bittikten sonra gerekirse bir açıklam yapılır. Bahsedilen takımlarla görüşme yapılabilir. Sinan'a Avrupa'dan pek çok takımın ilgisi olduğunu herkes biliyor. Ama biz Standart Liege' saygı duyuyoruz ve oynanacak maçlara konsantre oluyoruz" diye konuştu. 
 
GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ'TAN GELEBİLECEK BİR TEKLİFİ ELBETTE Kİ DEĞERLENDİRİR
 
FIFA menajeri Erkiner, Türkiye'den gelebilecek olası teklifler konusunda ise "Sinan Bolat'ın elbette Türkiye'ye kapısı açık. Teklifler gelirse değerlendirilir. Türkiye büyük bir ülke. Galatasaray'dan ya da Beşiktaş'tan teklif gelirse elbette ki bunlar değerlendirilir. Sadece Sinan için söylemiyorum. Avrupa'da oynayan her genç ve gelecek vaaden futbolcu Galatasaray ve beşiktaş'ta oynamak ister" dedi.