"Takım olarak her şeyi yaptık"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi deviren PTT 1. Lig takımlarından Fethiyespor'da teknik direktör Engin İpekoğlu, kadrolarının dar olduğunu belirterek, "Sevineyim mi üzüleyim mi onu da bilemedim." dedi. İpekoğlu, hedeflerinin ise kendi liglerinde kalıcı olmak olduğunu söyledi.

Takım olarak her şeyi yaptık
04 Aralık 2013 Çarşamba 22:33 tarihinde eklendi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Engin İpekoğlu, "İnşallah hayırlı olur. Aslında düşündüğümüz bir şey değildi. Lige konsantre olmak istiyorduk. Bizim hedefimiz PTT 1. Lig'de kalıcı olmak. Şu anda ligde çok ciddi sıkıntı çekiyoruz. Fethiyespor'un çok kaliteli bir kadrosu var.

Sadece kendilerine inanmaları gerekiyordu. Fenerbahçe maçı da önümüzde oynayacağımız maçlar için moral motivasyon açısından takımımız üzerinde olumlu etki yapacaktır. Önümüzdeki Denizlispor maçı, bizim için Fenerbahçe maçından çok daha önemli. İnşallah buradaki performansımızı Denizlispor karşısında da gösteririz." şeklinde konuştu.

4 gündür takımın başında olduğunu hatırlatan Engin İpekoğlu, bu sürede takım savunması üzerinde durduklarını belirtti. İpekoğlu, atmış oldukları 3. ve 4. ancak sayılmayan gollerde ofsayt olmadığını da dile getirerek, "Sonuç itibariyle Fenerbahçe'yi eledik. Sevineyim mi üzüleyim mi onu da bilemiyorum; Fenerbahçeli olarak değil de kupa ve lig maçlarını nasıl bir arada götüreceğimiz konusunda. 17 kişilik bir dar kadromuz var." ifadelerini kullandı.

Takımı adına galibiyet golünü atan Fethiyesporlu Ahmet ise rüyasında gol atacağını gördüğünü söyledi. Ahmet, "Gol sonrası sevincini de görmüştüm. Fenerbahçe bir tarihdir. Bu tarihin köşesine adımızı yazdırdık. Çok heyecanlıyız." diye konuştu.

Diğer bir futbolcu Ali ise "Ligde kötü oynuyoruz; ama kupa maçlarının hepsini kazandık. Böyle maçlarda motivasyon farklı oluyor. Biz de ayrı motive olduk bu maça. Takım olarak herşeyi yaptık. İkinci yarı maçı çözdük. Kontra ataklardan golleri bulduk." dedi.


CİHAN