"Tepki görmemiz normaldi"

Galatasaraylı Yekta ve Engin Baytar, uzun zamandır bir arada oynamayan oyuncularla sahaya çıktıklarını ve kazanıp yollarına devam ettiklerini söyledi.

Tepki görmemiz normaldi
03 Aralık 2013 Salı 23:04 tarihinde eklendi.


Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u penaltı atışları sonucunda 8-7 mağlup ettiği karşılaşma sonrasındaki basın toplantısına katılna Yekta, "Bizim için kazanıp yolumuza devam etmek önemliydi. Uzun zamandır oynamayan bir topluluktuk. Bir anda 120 dakika oynadık. Bizim için kazanmak önemliydi zorda olsa bunu gerçekleştirmek önemliydi." dedi.

Basın toplantısına katılan Engin Baytar da çok enteresan ve zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, "Zor olacağını biliyorduk. İlk yarıyı önde kapatmanın rahatlığıyla maçı 2-2'ye getirdik. Ama penaltılarda kalcimiz Ufuk bizi üst tura çıkardı. Bugün bir ders çıkardık. Maç ne olursa olsun maçın 90 dakika olduğunu unutmamak lazım. Tepki görmemiz normaldı. Artık taraftarımızı üzmeyeceğimize söz veriyorum." diye konuştu.

Kendisi hakkında transfer haberleri çıkmasına rağmen direk teklif almadığını açıklayan Engin, "Benim hakkımda transferler çıkıyor. Ama benim direk aldığım bir teklif yok. Gelirse kulübümle paylaşırım. Eğer kulübüm git derse anlaşır giderim. Ama burada kalmak istiyorum. Ama istenmediğim yerde durmam. Oynamamak beni etkiliyor. İki yılda çok kupa kazandık. Az forma şansı yakalamak beni çok etkiliyor. Böyle bir müsabakada 90 dakika oynamak beni daha çok etkiledi. Çoğu arkadaşımız bir yıla yakın oynamadı bu. Sahaya yansıyor ki yansıdı. Hatalar yaptık bunun sebebi forma şansı bulamamak." dedi.

Öte yandan Dany ile kavga ettiğine yönelik çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu açıkladı.


CİHAN