Terim, Baros'a sarıldı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İsveçli golcü Johan Elmander'in yokluğunda Milan Baros'u oynatacak.

Terim, Barosa sarıldı
24 Mart 2012 Cumartesi 09:44 tarihinde eklendi, 1.464 kez okundu.

 

Adalesinde ikinci dereceden yırtık tespit edilen ve yarınki Trabzonspor maçıyla birlikte üç hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edilen başarılı futbolcunun yokluğunda Çek yıldız, görev yapacak.
 
Sezon başında ve devre arasında gönderilmesi gündeme gelen Baros, bu maçlarda sergileyeceği futbolla Sarı-Kırmızılı takımdaki geleceğini belirleyecek. Sezon içinde istikrarsız bir performans ortaya koyan golcü isim, ilk 11'de sahaya çıktığı 12 karşılaşmada sadece 7 gol atabildi.
 
Birçok maçta yedek kalan yıldız krampon, özellikle Türk Telekom Arena'da oynanan ve 1-1 sona eren Antalyaspor maçında gördüğü gereksiz kırmızı kart sebebiyle Terim'in de desteğini büyük ölçüde kaybetti. Elmander'in beklenmeyen sakatlığı sebebiyle yeniden forma şansı yakalayan Baros, hem lig hem de play-off maçlarında takıma gerekli katkıyı sağlarsa bir sezon daha Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.
 
Aksi takdirde Teknik Direktör Fatih Terim, bu oyuncunun gönderilmesi için Sarı-Kırmızılı yönetime rapor verecek. Talebesiyle dün yapılan antrenmanın ardından özel bir görüşme yapan deneyimli hocanın, "Ne kadar iyi bir golcü olduğunu herkes biliyor. Böyle zor bir dönemde oynayacağın maçlarda kaliteni göstermeni istiyorum. Atacağın gollerle şampiyonlukta senin de katkın olsun." diyerek moral verdiği öğrenildi.
 
Galatasaray , şut çalıştı
 
Süper Lig'in lideri Galatasaray, yarın Türk Telekom Arena'da ağırlayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan çalışmaya tedavileri süren Elmander ve Aydın katılmadı. Sarı-Kırmızılıların antrenmanın son bölümünde şut çalışması yaptığı öğrenildi. Terim'in idman esnasında Selçuk İnan ve Brezilyalı Melo'yla yakından ilgilendiği belirtildi

Milliyet