Terim istedi, Barça kapıyor

Transfer döneminin başında ismi G.Saray ile de anılan Nilmar için Barcelona'nın teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Terim istedi, Barça kapıyor
04 Temmuz 2012 Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi.

 

Geçtiğimiz günlerde ismi G.Saray ile de anılan Villareal'in Brezilyalı golcüsü Nilmar için Barcelona'nın devreye girdiği iddia edildi.
 
Katalan ekibine yakınlığı ile bilinen Mundo Deportivo'nun iddiasına göre; Barcelona, El Madrigal'den ayrılmayı kafasına koyan golcü futbolcu için nabız yoklamaya başladı. Sarı Denizaltılar'ın ise Nilmar'ı takımda tutmak istediği oyuncu için 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediği ifade edildi.
 
Barcelona'nın çiçeği burnunda teknik direktörü Tito Vilanova'nın, David Villa'nın durumundaki belirsizlik nedeniyle 28 yaşındaki ismi kadrosunda görmek istediği belirtilirken; Katalan ekibinin ilk etapta Nilmar için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. Villareal'in talepleri doğrultusunda Cristian Tello ve ya Isaac Basin'in de transfere dahil edilebileceği öne sürüldü.
 
Villareal'in La Liga'dan düşmesi üzerine takımdan ayrılmak istediğini belirten Nilmar'ın ismi daha önce Galatasaray ile de anılmıştı. İngiliz ve İspanyol basını sarı-kırmızılı ekibin golcü futbolcu için oldukça istekli olduğunu iddia etmişti.