"Terim'in arkasından iş çevirmem"

Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray-Kayserispor maçını tribünden izleyen Eric Gerets, dedikodulara son noktayı koydu.

Terimin arkasından iş çevirmem
13 Şubat 2012 Pazartesi 08:43 tarihinde eklendi.

 

GSTV’ye konuşan Eric Gerets, “Sadece bir şey için buradayım. O da Fas Milli Takımı’nda oyuncularımdan biri olan Amrabat’ı izlemek. Gazetelerde yeniden Galatasaray’a teknik direktör olacağımla ilgili bazı haberler yer almıştı. Bunların doğru olmadığını söylemek istiyorum. Burada çalıştığım yıllarda çok mutluydum, ama şu anda başka bir görevim var. Fas Milli Takımı’nın teknik direktörüyüm” dedi.
 
Fatih Terim’i de öven Eric Gerets, “Galatasaray’ın dünya çapında bir teknik direktörü var ve kendisi benim de iyi arkadaşım. Burada yeniden teknik direktör olmak için onun arkasından iş çevirmem. Bu büyük bir skandal olur. Bizim ne kadar yakın arkadaş olduğumuzu bilseler benim asla böyle bir şey yapmayacağımı da bilirler. Ben bunu Fatih Terim’e de söyledim. Kendisi de bana ‘Bunu bana söylemene gerek yok. Biz zaten arkadaşız’ dedi. Gazeteler de şunu bilsin ben Galatasaray’ın bir sonraki teknik direktörü olmayacağım” ifadelerini kullandı.
 
Hazırlık başlıyor
 
Türk Telekom Arena’da, Kayserispor engelini tek golle aşarak zirvedeki yerini sağlama alan Cim-Bom dün izin yaptı. Sarı-kırmızılı takım, Mersin İdmanyurdu ile cuma günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak. Zorlu sınav öncesi Hakan Balta ve Çağlar Birinci’nin sakatlıkları devam ediyor, sarı kart cezalıları Melo ve Riera da, Mersin’de forma giyemeyecek