Trabzon'da ikinci deprem

Teknik direktör Şenol Güneş'in ardından antrenör Ünal Karaman ve teknik heyet de istifa etti.

Trabzonda ikinci deprem
28 Ocak 2013 Pazartesi 11:42 tarihinde eklendi.

 

Trabzonspor'da yardımcılar da istifa etti, takımı Tolga çalıştırdı
 
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Sanica Boru Elazığspor'a 3 - 1 yenilen Trabzonspor'da istifa eden teknik direktör Şenol Güneş'in ardından yardımcıları da istifa etti.
 
Bordo - mavili ekipte Şenol Güneş'in yardımcıları Ünal Karaman, Özcan Bizati, Şeref Çiçek, Turgut Kural, Mehmet Kulaksızoğlu ve Alper Boğuşlu da bugün görevlerinden istifa ettiler.
 
Bu arada Trabzonspor'da futbolcular sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplandı. Teknik direktör ve yardımcılarının istifası  nedeniyle oyuncular kaptan Tolga Zengin'le bir toplantı yaptı, ardından da sahaya çıkarak birlikte antrenman yaptılar. Antrenmanın 10 dakikası basına açık yapıldı.
 
Öte yandan bazı taraftarların takıma destek vermek için tesislere gelmesi üzerine bir polis ekibi de tesislere gelerek olası taşkınlık ve tepkiye karşı önlem aldı.
 
TOLUNAY KAFKAS YÖNETİMLE GÖRÜŞÜYOR
 
Şenol Güneş'in istifasından sonra teknik direktörlük için adı geçen Tolunay Kafkas, bordo-mavili yönetimle görüşme yapmak için dün akşam Trabzon'a gelmişti. Kafkas, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kulübe geldi ve görüşmelere başladı.
 
Bilindiği gibi, İstanbul'dan Trabzon'a gelen Tolunay Kafkas, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü olarak görev yapıyordu.

CİHAN