Trabzonspor kendine geldi

Trabzonspor, konuk ettiği Medical Park Antalyaspor'u, Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki karşılaşmada Volkan ve Yasin'in golleriyle 2 - 0 mağlup etti.

Trabzonspor kendine geldi
31 Mart 2013 Pazar 18:36 tarihinde eklendi, 1.075 kez okundu.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Medical Park Antalyaspor'u, Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki karşılaşmada Volkan ve Yasin'in golleriyle 2 - 0 mağlup etti.

 
Bordo - mavili ekibe 3 puanı getiren golleri 27. dakikada Volkan ve 82. dakikada Yasin kaydetti. Trabzonspor bu galibiyetle puanını 34'e çıkardı.

TRABZONSPOR – ANTALYASPOR MAÇININ ARDINDAN
 

Tolunay Kafkas karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "İyi bir takıma karşı zor bir maç oynadık. İçinde bulunduğumuz duruma göre kazanmamız gereken maçtı. Oyunla ilgili fazla yorum yapmayacağım. Saha ve seyirci avantajını kullanıp kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra da kimle oynarsak oynayalım rakibin adı, büyüklüğü önemli değil. İçinde bulunduğumuz durum ve bu sezonki performansımızdan dolayı oynayacağımız her maç bizim için zor. Akhisar Belediyespor deplasmanı var, Orduspor'la içeride oynayacağız. Kritik ve zor maçlar. Alacağımız maksimum puanlarla kupa hedefine doğru yürümek istiyoruz" dedi.
 
Tolunmay Kafkas, Polonyalı Adrian'ın oynamamasıyla ilgili bir soru üzerine, "Kadroda 25 oyuncu var. Hangisi iyiyse onu oynatmaya çalışıyorum. Adrian oynamak istiyorsa benim söylediğim şeyleri yapacak" diye konuştu.
 
"EN GÜZEL HEDİYEYİ OYUNCULARIM VERDİ"
 
Tolunay Kafkas, bugün doğum günü olmasıyla ilgili olarak ise, "Bana verilebilecek en güzel hediyeyi oyuncularım verdi bugün. Allah herkese iyi şeyler nasip etsin" ifadesini kullandı.
 
YASİN: KENETLENDİK VE BAŞARDIK
 
Trabzonspor'un ikinci golünü atan Yasin Öztekin, "Bu maça milli takım arasında çok iyi hazırlandık. Zor maç olacağını biliyorduk. Birbirimize kenetlendik ve iyi çalıştık. Maç çok zordu ama biz daha iyi oynadık ve çok pozisyona girdik. Hak ettiğimizi düşünüyorum. Umarım önümüzdeki maçlara da bu motiveyle çıkarız ve ligi hak ettiğimiz yerde bitiririz" dedi.
 
VOLKAN: GOL EŞİME HEDİYE
 
Trabzonspor'da uzun süre sonra ilk 11'de sahaya çıkan ve gol atan Volkan Şen, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Mutlaka kazanmak istiyorduk. Gelen taraftarlar müthiş destek oldular. Bu desteği arkamıza alarak güzel bir oyun sergilediğimiz düşünüyoruz. Mutluyuz. Gol atmak herkes için çok önemli bir şey. Gol atmak ve bununla beraber kazanmak da çok güzel bir duygu. Uzun bir sakatlık geçirdim. Dizimde problem vardı, o geçince arka adalemde problem oldu. Bu takıma gerçekten faydalı olmak istiyorum. Az maç kaldı. Çok çalışıyorum ve hocamın dediklerini yapmaya çalışıyorum. İnşallah bundan sonra benim ve takım adına çok daha güzel şeyler olacak. Sağlık ekibine teşekkür etmek istiyorum. Onlar çok özverili şekilde yardımcı oldular bize. Gol eşime hediye. Eşim hamile. İnşallah güzel bir kız çocuğumuz olacak" diye konuştu.
 
SKORBORD'DAN DA KUTLANDI
 
Karşılaşmanın ardından stadyum skorborduna Tolunay Kafkas'ın fotoğrafı ve "İyi ki doğdun" yazısı yansıtıldı. Bordo mavili futbolcular tribünleri dolaşarak galibiyeti taraftarlarla kutladı.
 
ÖZDİLEK: KOLAY MAĞLUP OLUYORUZ
 
Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Aslında beklediğimizden daha yumuşak bir maç oldu. Özellikle ilk devre oyun çok ortadayken iki takımın da üstünlüğü olmadığı süreçte gelen ilk topta golü kalemizde bulduk. Son haftalarda çok kolay gol yiyoruz. En büyük rahatsızlığımız bu. İkinci yarı daha risk alıp önde oynayıp rakibi kendi sahasına hapsedip topa daha fazla sahip olmaya çalıştık. Bu anlamda daha etkiliydik. Ama son vuruşlarda beceriksizliğimiz vardı. Bakıldığı zaman son 2–3 haftadır kolay mağlup oluyoruz. Önümüzde çok önemli bir Kasımpaşa maçı var. Hangi kulvarda olacağımızı belirleyecek bir maç olacak. Üzgünüz kaybettiğimiz için ama önümüzü görme adına güçlü olan yanlarımızı hatırlamamız lazım" dedi.
 
Antalyasporlu Uğur İnceman da, "Trabzonspor'u tebrik ederim. Acil puana ihtiyaçları vardı. Bunun bilincindeydik ama erken gelen gol onları rahatlattı, bizi sıkıntıya soktu. Top bizde olduğu sürece sıkıntı yoktu ama pozisyon anlamında sorun yaşadık. Kalitemizi ortaya koyamadığımız bir maçtı" dedi.
 
Medical Park Antalyasporlu Musa da, "Galibiyet için geldik. Galip geldiğimiz durumda nerede olacağımızın farkındaydık. Puan farkları açılmaya başladı. Bugün Trabzonspor bizden daha iyi oynadı. Onları tebrik ediyorum. İnşallah bir an önce toparlanıp eski Antalyaspor'u izlettireceğimize inanıyorum" diye konuştu.