Trabzonspor'da Onur gururu

Trabzonspor’un milli file bekçisi Onur Recep Kıvrak, dünyada gelecek vadeden 5 kaleci arasında gösterildi.

Trabzonsporda Onur gururu
20 Nisan 2013 Cumartesi 12:18 tarihinde eklendi, 1.503 kez okundu.

Givemefootball adlı internet sitesi, dünyanın gelecek vadeden en iyi 5 kalecisi arasında başarılı kaleci Onur Recep Kıvrak'a da yer verdi.  Listede ayrıca, David De Gea, Thibaut Courtois, Marc-Andre ter Stegen ve Jack Butland yer aldı. Trabzonspor yönetimi de kulüp sitesinden yaptığı açıklamada, Onur’u kutladı ve başarılarının devamını diledi.

 
COLMAN’IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI
 
Bu arada, ligde pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün basına ve taraftara kapalı yapacağı idmanla sürdürecek olan Trabzonspor’da, Arjantinli futbolcu Gustavo Colman'a 28. yaş günü nedeniyle doğum günü kutlaması yapıldı. Kendisi için düzenlenen doğum günü partisi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten Colman'a, pastasından ilk olarak takım kaptanı Tolga Zengin ikram etti. Arjantinli futbolcu daha sonra, teknik heyet ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.
 
Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün ve yarın yapacağı idmanla tamamlayacak olan bordo-mavililer, yarın saat 15.30’da özel uçakla Eskişehir’e gidecek.

CİHAN