"Tranfser konusunu Bilic ile görüşeceğiz"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, devre arasında takıma yapılacak takviyeler konusunda yarın teknik direktör Slaven Bilic ile bir görüşme yapacaklarını söyledi.

Tranfser konusunu Bilic ile görüşeceğiz
06 Ocak 2014 Pazartesi 20:24 tarihinde eklendi.


Siyah-beyazlı yönetimin Akaretler'de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kavalcı, "Yönetim kurulu olarak bugünkü gündemimiz stattı. Zaten toplantı öncesinde stadımızı gidip inceledik. Toplantıda da stat konuşuldu. Stadın zamanında bitmesini yetiştirilmesini konuştuk." dedi.

Futbol takımının yarın toplanacağını ifade eden Kavalcı, transfer konusunda ise şunları dile getirdi: "Yarın hocamız Slaven Bilic ile saat 14.00'da bir toplantı yapacağız. Tabi ki oyuncu ismi söyleyemem oyunu almayı düşünüyoruz. Bu konuda hocamız ve futbol direktörümüz çalışıyor. Yarın bunları değerlendireceğiz."

Öte yandan Siyah-beyazlı takıma transfer olacağı iddia edilen Ronaldinho içinse Kavalcı, "Ronaldinho çok iyi futbolcu. Söyleyeceğim o dur Ronaldinho ile ilgili." cevabını verdi.

Bir gazetecinin "Beşiktaş ikinci yarı maçlarını nerede oynayacak ?" sorusuna ise Yönetici Kavalcı, "Biz bunu Trabzonspor maçından sonra düşüneceğiz. Şu anda Kasımpaşa gibi gözüküyor. Yeniden Kasımpaşa'ya dönme ihtimalimiz var." diye konuştu.


CİHAN