Tugay, Polat'a rest çekti

Derbi öncesinde sezon sonuna kadar takımı çalıştırması önerilen Tugay Kerimoğlu, "1.5 yıllık sözleşme" isteyince operasyon yattı

Tugay, Polata rest çekti
21 Mart 2011 Pazartesi 11:23 tarihinde eklendi, 1.437 kez okundu.

 

 
Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a bir darbe de Tugay Kerimoğlu'ndan geldi. Geçen sezon büyük bir törenle altyapının başına geçen ve Rijkaard'ın gönderilmesinin ardından Hagi'nin yardımcısı olan Kerimoğlu'nun başkanın hocalık teklifini geri çevirdiği belirlendi. Fenerbahçe maçı öncesi Tugay'la buluşan Polat'ın, sezon sonuna kadar takımı çalıştırmasını istediği ancak emektar futbolcunun, "Bu süre bana yetmez. Emanetçi olmak istemiyorum" diyerek Galatasaray'ın başına geçmek için 1.5 yıllık sözleşme talep ettiği ifade edildi.
 
Hakkını kaybetti
 
Polat'ın, tüm ısrarlarına rağmen sezon sonuna kadar takımı çalıştırmayı kabul etmeyen Tugay'a kırıldığı ve bu teklifi bir daha yapmamak üzere kapattığı belirtiliyor. Kerimoğlu, Adnan Polat'ın sezon sonuna kadar takımın başına geç teklifini kabul etmiş olsaydı, Hagi'nin yerine derbide takımın başında olacaktı. Tugay'ın yakın çevresine, "Galatasaray'a hizmet etmek bana gurur verir. Ancak bana güveniyorlarsa takımı toparlamam için şans ve zaman vermeliler. Aksi taktirde Hagi ile birlikte görevi bırakmayı düşünüyorum" dediği öğrenildi.