Turgut'ta yine pürüz çıktı

Bursaspor'un kadrosuna katmak istediği Ankaragücülü futbolcu Turgut Doğan Şahin'in transferinde pürüz çıktığı öğrenildi

Turgutta yine pürüz çıktı
13 Ocak 2012 Cuma 10:44 tarihinde eklendi.

 

Transferi yılan hikayesine dönen Turgut Doğan Şahin, Ankara'ya döndü. Ankaragücü yönetimi, futbolcu yarın takımla beraber idmana katılmadığı takdirde noterden zabıt tutturacak.
 
Busaspor ile görüşen Turgut Doğan Şahin'in anlaşma yapmasına rağmen çıkan pürüzler nedeniyle bu anlaşmayı iptal ettiği ve Ankara'ya döndüğü belirtildi.

Ankaragücü yönetiminde büyük çatlak yaratan Turgut Doğan Şahin'in  imzası krize dönüştü. Turgut Doğan Şahin'in, bu akşam Başkent'te Gaziantepsporlu yetkililerle bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi.
 
Bilindiği gibi; Turgut Doğan Şahin'in Gaziantep'e transfer görüşmeleri sırasında, Başkent temsilcisinin başkanı Sami Altınyuva'nın, Güneydoğu ekibinden aldığı çeklerden 650 bin TL'lik çeki tahsil ettiği ve diğer 650 bin TL'lik çekide iade ettiği belirtilmişti.

Bu gelişmeler, Sarı-lacivertli kulüpte şok etkisi yaratmış ve Altınyuva'nın imza yetkisi yönetim kurulu kararıyla alınmıştı.
 
Ankaragücü Teknik Direktörü Kakan Kutlu, "Ben defalardır söylüyorum ve herkese açıkladım. Turgut Doğan Şahin'in değerini bulmadan satılmasına karşıyım. Buna rağmen satılırsa alınan paranın kuruşu kuruşuna takipçisi olacağım" dedi.