"Turu atladığımız için mutluyuz"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Tur'a yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Turu atladığımız için mutluyuz
01 Ekim 2013 Salı 18:44 tarihinde eklendi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 yenerek bir üst tura çıkan Çaykur Rizespor da Rıza Çalımbay, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor karşısına daha çok forma şansı bulamayan oyuncularla çıktığını belirten Çalımbay, "Bugünkü maçta tabi ki daha çok forma şansı bulamayan arkadaşları oynattık. Uche de ilk defa maça çıktı bizle beraber. Arkadaşlar kendi performanslarını gördüler bana göre de genelde iyiydiler.

Takımımdan memnunum oyun disiplininden kopmadılar. Herkes görevini çok iyi bir şekilde yerine getirdi ve turu atladık, mutluyuz." dedi.

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşma için ise başarılı teknik adam Rıza Çalımbay, "Esas zor maçlardan bir tanesi o. Antalya takımı son maçta hem iyi oynadı hem de galibiyet aldı. Zaten kaliteli oyunculardan kurulu bir takım.

Biz de iyi bir takımız ve taraftarımızla bütünleşiyoruz kendi sahamızda. Tek sıkıntı eksikliklerin olması. Arkadaşlar tam kapasitede değiller. Onun için kendi sahamız ve seyircimiz önünde güzel bir şekilde işi bitireceğiz." diye konuştu.


CİHAN