"Üçer puanla devam ediyoruz"

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, PTT 1. Ligi 5. hafta maçında evinde oynanan Boluspor maçından üç puanla ayrıldıklarını belirterek, "Beş maçtır hem gol yemiyoruz hem üçer puanla devam ediyoruz. Bu, Balıkesir adına çok sevindirici bir olay." dedi.

18 Eylül 2013 Çarşamba 21:40 tarihinde eklendi.

Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan 90 dakikanın ardından değerlendirmede bulunan Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, oyuncularının ellerinden gelen her şeyi yaptığını bildirdi.

Pazar günü çok üst seviye bir maç oynadıklarını belirten Beykoz, "Araya konulan maçtan dolayı ve bir iki oyuncumun çok küçük de olsa maçtaki, sakatlık demek istemiyorum dinlendirdiğimizden dolayı biraz eksik gelmiş olduk. Bir oyuncum da kırmızı karttan dolayı yoktu. Nihayetinde on bire on bir oynanan bir maç. O tarafına hiç bir zaman da bağlı kalmıyorum.

Biz buraya puan ya da puanlar için gelmiştik. Yarın da öyle olacak, her zaman öyle olacak. Ancak özellikle Balıkesirspor'un kazanmış olduğu dört tane maçın arkasından bu havayı bir dindirmemiz gerekiyordu. Oyuna kontrollü başladık. Zaman zaman pozisyonlar verdik. Kontrolü bırakmak istemedik ama tabiri caizse şanssız denen bir golle soyunma odasına 1-0 geride girdik." diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında önlem aldıklarını ifade eden Ali Beykoz, "Daha çok önde basarak seyir zevki de büyük bir maç oldu. Maçın kırılma anı bana göre penaltı pozisyonuydu. Eğer o penaltıyı gole çermiş olsaydık, inanıyorum ki maçı kazanabilirdik. Ama nihayetinde futbol üç gün sonra yine maçımız var. Bitmiştir. Pozisyon da verdik, risk de aldık. Dört forvetle oynamaya başladık. Gitti geldi, belki ikinci golü de yiyebilirdik. Ancak nihayetinde oyuncularım ellerinden gelin her şeyi yaptılar." diye konuştu.

"ÜÇER ÜÇER DEVAM EDİYORUZ"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin ise ilk yarı oldukça iyi işler yaptıklarına dikkat çekti. Bunun neticesinde golü de bulduklarını belirten Ertekin, "Lakin ikinci yarı konum içgüdümüzle geriye çekildik. Bu içgüdümüz az kalsın pahalıya patlıyordu. Ama şu var, bizim aradığımız da buydu.

Çok pozisyon bulacağımızı biliyorduk. İkinci yarı çok da fazla pozisyon bulmamıza rağmen son pasları değerlendiremedik. Sevinçli olduğum taraf maç boyunca karşı takıma pozisyon ürettirmedik. Bir iki pozisyon 90 dakika içeresinde çok normal.

Penaltı pozisyonu haricinde de çok etkili bir durum oluşmadı. Onun için tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Belki dışarıdan çok güzel oynamıyormuş gibi gözükmesine rağmen her maçta bu tür şeyler oluşacak." değerlendirmesinde bulundu.

Kazanma içgüdüsü ile oynayan oyuncularının zaman zaman bu tür baskı altında oynayacağının altını çizen Ertekin, şöyle devam etti: "Çok da pozisyon bulacağız. Ancak pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor. Beş maçtır hem gol yemiyoruz hem üçer puanla devam ediyoruz. Bu çok sevindirici bir olay."

Balıkesirspor'un golüne imza atan maçın başarılı oyuncusu Ertuğrul Arslan, "Zor bir deplasmanından galip döndük. Adana deplasmanında biraz pozisyon verdik. Hafta içi bunun üzerinde konuştuk. Biz iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Üç puanı aldığımız için sevinçliyiz." dedi.




CİHAN


CİHAN