"UEFA’da daha iyi işler yapmak istiyoruz"

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi’nde daha iyi işler yapmak istediklerini söyledi.

UEFAda daha iyi işler yapmak istiyoruz
28 Kasım 2013 Perşembe 23:27 tarihinde eklendi.


Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda 4-2 kazandıkları Apollon Limassol maçının ardından yaptığı açıklamada, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Hacıosmanoğlu, “Bu maçlarda ufak ve büyük takım ayrımı yapmamak lazım. Lazio maçından daha önemli bir maçtı. Bu maçı kazanmamız lazımdı. Şimdi İtalya’ya daha rahat gideceğiz. Oradan da galibiyetle ayrılıp grubu lider tamamlamak istiyoruz. UEFA’da daha iyi işler yapmak istiyoruz.” dedi.

Hacıosmanoğlu, taraftarın maçlara yeterli ilgiyi göstermemesiyle ilgili soru üzerine, “Seyirciyi memnun ettiğiniz zaman stadyum dolar. 3-0’dan sonra takımda bir rahatlık oldu. Ama sonuçta üç puanı aldık. Önemli olan galip gelmekti. Biz daha önce İnter’i İtalya’da yenmiştik. İnter’i yenen takım orada tekrar galip gelecektir.” diye konuştu.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden Başkan Hacıosmanoğlu, “Transfer çalışmaları devam ediyor. Eksik olan yerlere oyuncu alacağız ama sahada mücadele eden kardeşlerim var. Onlara teşekkür ediyoruz. Daha büyük hedeflerimiz olduğu için o hedefler için mücadele edecek mücadele edecek arkadaşlar aramıza katılacaklar.” ifadelerini kullandı.

Attığı 3 golle Apollon galibiyetinin mimarı olan bordo-mavili takımın başarılı futbolcusu Olcan Adın da iyi oynayarak galip geldiklerini söyledi.


CİHAN