ultrAslan'dan şok itham

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu ultrAslan kaybeden 25 yaşındaki Fatih Çalışkan hakkında bir bildiri yayınladı..

ultrAslandan şok itham
24 Nisan 2012 Salı 14:22 tarihinde eklendi, 1.541 kez okundu.

 

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu ultrAslan, derbi maçın devre arasında fenalaşıp hayatını kaybeden 25 yaşındaki Fatih Çalışkan hakkında bir bildiri yayınlayarak Türk Telekom Arena'da sağlık skandalı yaşandığının altını çizdi.
 
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Bu müessif olayda maalesef bazı eksikler ortaya çıkmıştır. Kardeşimiz rahatsızlandığı esnada yakın çevrede güvenlik görevlisi olmaması nedeniyle yardım istenememiş, ancak taraftarın toplu olarak bağırmasıyla ve bireysel çabalar sonucu sağlık ekiplerinin çağrılması sağlanmıştır.
 
Sağlık ekiplerinin müdahalesi esnasında ambulans çağrılmasından sonra ambulansın gelmesi yaklaşık 15-20 dakika sürmüştür, keza ambulans şoförünün yanlış yollara sapması nedeniyle hastaneye ulaşım 20-25 dakikayı bulmuştur. Özetle maçın devre arası rahatsızlanan kardeşimiz ancak maç sonrası hastaneye ulaşmış ve bu sürede hayatını kaybetmiştir..
 
2012 Türkiyesin de dünya stadı olarak nitelendirdiğimiz TT Arena'da ve devamında yaşanan sağlık skandalının sorumlularının bulunup gerekli hukuki işlemin yapılmasını ve yetkililerden kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyoruz."