Ünal'dan veda mesajı

Eskişehirspor'un 50'nci olağan kongresinde seçimleri kaybederek kulüp başkanlığını Mesut Hoşcan'a kaptıran Halil Ünal, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan da ayrıldığını açıkladı.

Ünaldan veda mesajı
25 Haziran 2013 Salı 20:24 tarihinde eklendi.
Halil Ünal, yaptığı yazılı açıklamada 12 Haziran 2012 tarihinden buyana başkanlığını yürüttüğü Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan ayrıldığını bildirdi. Eskişehirspor'un yeni yönetimine başarılar dileyen Halil Ünal açıklamasında şöyle dedi: 
 
"Uzun süredir onur duyarak hizmet ettiğim Eskişehirspor Kulübü'nün 22 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşen Genel Kurulu'nda sayın Mesut Hoşcan'ın başkan seçilmesi ile görevim sona ermiştir. Eskişehirspor'un hizmetkarı olmaya devam edeceği.

Sayın Hoşcan'ı tebrik eder, kendisine ve yönetim kurulu başta olmak üzere tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Bu gelişme neticesinde 12 Haziran 2012 tarihinden bu yana yerine getirdiğim Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevimden de ayrıldım. Bu vesile ile Eskişehirspor ve Kulüpler Birliği Başkanlığı görevlerim sırasında benden desteğini esirgemeye herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım."

DHA