Van Persie, Türkiye'ye geliyor!

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, kankası Hollandalı yıldızı Galatasaray derbisine davet etti. Van Persie de “Gol atmazsan yol paramı sen verirsin” diyerek teklifi kabul etti.

Van Persie, Türkiyeye geliyor!
13 Ağustos 2013 Salı 15:22 tarihinde eklendi.
Beşiktaş’ın yetenekli genç yıldızı Oğuzhan Özyakup’un 5. haftadaki Galatasaray derbisinde çok özel bir misafiri olacak. Siyah-beyazlı takımın çok şeyler beklediği Ozzie, Arsenal’de oynadığı dönemden en iyi arkadaşı olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Robin Van Persie’yi İstanbul’a çağırdı.
 
Ozzie, şimdilerde gollerine Manchester United forması altında devam eden Hollandalı yıldız ile beraber tatil yaptığı sırada, yakın dostundan bir maçını, tercihen bir derbiyi, canlı izlemesini istedi. Van Persie ise milli takımdan arkadaşı Wesley Sneijder’in de sahada boy göstereceği Beşiktaş-Galatasaray derbisini izlemeye geleceğini söyledi.
 
Oğuzhan’ın davetini kabul eden Robin Van Persie, “Galatasaray ile oynayacağın maçı izlemeye geleceğim. Ama gol atmazsan yol parasını sen ödersin” karşılığını verdi. Beşiktaş taraftarını da övüp?“Taraftarımıza hayran kalacaksın” diyen Ozzie, “Golümü atacağım ve Galatasaray’ı yeneceğiz. O maçtan sonra büyük ihtimalle sen de Beşiktaşlı olacaksın” diyerek yakın arkadaşı ile iddiaya bile girdi.
 
HEM DOSTU HEM İDOLÜ
 
2008’de Arsenal altyapısına giren Oğuzhan Özyakup, burada idol olarak gördüğü Robin Van Persie ile yakın dostluk kurdu. Ozzie, bir antrenmandan sonra Van Persie’den aldığı, “Senin için idman bitmedi. Fazladan çalışma yapmazsan asla başarılı olamazsın” öğüdünü kulağına küpe yaptı. İki futbolcu 2012’de Arsenal’den ayrılsa da dostlukları sürdü, öyle ki Ozzie Van Persie’yi önemli maçlar öncesi arayıp hâlâ konuşuyor. İkili bu yaz Ibiza’da birlikte tatil yapmış, Oğuzhan instagram hesabından sol üstteki fotoğrafı?paylaşıp, “Kardeşimle tatildeyiz” yazmıştı.
 
(AMK)