Vedalaşırken Çete yine olay oldu

Beşiktaş'ta görevine son verilen Carvalhal'in dün düzenlediği veda toplantısına Portekizli futbolcuların soğuk tavrı damga vurdu.

Vedalaşırken Çete yine olay oldu
04 Nisan 2012 Çarşamba 11:02 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ta üst üste yaşanan kayıpların ardından görevine son verilen teknik direktör Carlos Carvalhal dün tesislere gelerek yöneticiler, futbolcular ve personelle vedalaştı.
 
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; oldukça üzgün olan ve futbolculara başarı dileyen tecrübeli teknik adamın vedasına, vatandaşları olan Portekizli futbolcuların tavrı damga vurdu.
 
Başta Quaresma olmak üzere Fernandes, Almeida ve Simao'nun, son derece soğuk davrandıkları Carlos Carvalhal'in düzenlediği toplantıya katıldıkları ancak konuşması sonrası Portekizli hocanın elini bile sıkmadıkları öğrenildi.
 
Toplantı sırasında arkada duran ve toplu fotoğrafa girmekten kaçınan Portekiz çetesinin, eski hocalarıyla yan yana gelmek istemedikleri belirtildi.
 
Carlos Carvalhal'in takıma hitaben yaptığı konuşmada, "Daha iyi şeyler yaşamak ve daha büyük başarılar kazanmak isterdim. Ancak futbolda bunlar olur. Türkiye'yi, Beşiktaş'ı, Beşiktaş taraftarını ve sizleri tanıdığım için gerçekten çok mutluyum" dediği kaydedildi.
 
TAKIMA SON KEZ SESLENDİ
Siyah-beyazlı takım ile yaptığı son toplantıda oldukça üzgün olan Carlos Carvalhal, "8 ayımı böyle bir kulüpte geçirdiğim için mutluluk duyuyorum. Gelecekteki maçlar için başarı diliyorum. Hem yönetim, hem Tayfur Hoca takımı iyi yere getirmek için ellerinden geleni yapacaktır" dedi.