Volkan özür diledi

Volkan Şen, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi.

Volkan özür diledi
28 Ağustos 2013 Çarşamba 14:53 tarihinde eklendi.

Trabzonspor’un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 43. dakikasında taraftarlarla yaşadığı gerilimin ardından ağlayarak sahayı terk eden Volkan Şen, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi.

Tecrübeli futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı kısa açıklamada, futbol yaşantısı boyunca saha içerisinde her zaman en iyi şekilde mücadele etmeye çalıştığını belirtti. Yeteneklerin bilincinde olarak hareket etmeye çalıştığını anlatan Volkan, şunları söyledi:

"Trabzonspor'da üçüncü sezonum. Bordo- mavili formaya büyük bir aidiyetlik duygusu ile bağlıyım. Ancak ne var ki son lig maçında duygusal bir an yaşadım. Bu olayın sonrasında da bana destek olan başta hocamız Mustafa Reşit Akçay'a, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum."

Teşekkürün yanında özür dilemesi gereken kişiler de olduğunu dile getiren Volkan, "Başta Başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay, takım arkadaşlarım ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ben her zaman bu forma için mücadele ettim. Bundan sonra da o forma için Allah'ın izniyle elimden geleni yapıp en iyi şekilde mücadele etmek için elimden geleni yapacağımın sözünü veriyorum." ifadelerini kullandı.


CİHAN