Volkan'ın 1 numarası

Kariyeri boyunca oynadığı en iyi stoperin Portekizli savunmacı olduğunu söyleyen Volkan Demirel, “Güven veriyor. Topu ayağa oynuyor. Hava toplarında süper” dedi.

Volkanın 1 numarası
05 Eylül 2013 Perşembe 12:16 tarihinde eklendi.
Milli file bekçisi, Alves'in şu andaki partneri Egemen'i de boş geçmedi: Çalıştığım en profesyonel futbolcu. Bu kadar çalışkan bir futbolcudaha görmedim.
 
Fenerbahçe ve Milli Takım’ın 1 numarası Volkan Demirel’in de 1 numarası var. Onun bir numarası, stoperde. Tecrübeli file bekçisi, sezon başından bu yana birlikte oynadığı Bruno Alves’ten övgü dolu sözlerle bahsetti. İşte Volkan Demirel’in, Portekizli savunmacı ve diğer arkadaşlarıyla ilgili değerlendirmesi: “Alves’le ilgili şunu söyleyebilirim; Benim kariyerim boyunca oynadığım en iyi stoperlerden birisi. Sıralama yapmam gerekirse de onu birinci sıraya yazarım. Güven veriyor, topu ayağa oynuyor, hava toplarında süper. Kadlec’in biraz zamana ihtiyacı var. O da çok iyi bir oyuncu. Alves’ten yaş olarak da daha genç. Kalitesi zaten Almanya’da yaptıklarıyla ortada bir oyuncu. Alper geçen senenin en flaş ismiydi. Kadroya katılması büyük başarı oldu. Holmen de keza, İsveç milli takımı oyuncusu. Bence transferlerimizin hepsi çok iyi.” Ardından sözü Egemen Korkmaz’a getiren milli file bekçisi, “Çalıştığım en profesyonel futbolcu kesinlikle Egemen Korkmaz. Ben, bu kadar çalışan bir oyuncu daha görmedim. Biz Kartalspor’da da beraber oynadık. Kendisini 12-13 senedir tanıyorum. Orada da öyleydi, şimdi de öyle. Hani insan biraz değişir diye düşünürsün, ama aynı adam... İnanılmaz çalışıyor. Her zaman kendisine bakar, yemesine içmesine de dikkat eder. Gerçek bir profesyoneldir” diyerek takım arkadaşından övgüyle söz etti.
 
Taraftarlara da mesaj gönderen Volkan, “Tedirgin olmak için sebep yok. Yolun başındayız. Çok uzun bir maraton var önümüzde. Üç senedir alışılmış, oturmuş bir sistem vardı, bu doğru. Onun değişmesi, yeni hocamızın kendi sistemini sahaya yansıtması biraz zaman alıyor, bu da doğru. Ama taraftarlarımız şuna emin olsun ki, çok iyi bir takım geliyor. İstenilen, düşünülen, beklenilen Fenerbahçe’nin kısa süre içinde sahada olacağını düşünüyorum. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Taraftarımız da bunun farkında olsun, yeter” diye konuştu. 
 
Fanatik