Wenger'den ders gibi itiraf

Arsenal'ın Fransız menajeri Wenger, dün oynanan West Bromwich Albion maçında Cazorla'nın hakemi aldatmaya yönelik bir hareket yaptığını söyledi.

Wengerden ders gibi itiraf
09 Aralık 2012 Pazar 13:32 tarihinde eklendi.

 

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, dün akşam West Bromwich karşısında kazandıkları maçın ardından görüşlerini basınla birlikte paylaştı.
 
Premier Lig'de dün akşam West Bromwich ile karşılaşan Londra ekibi iki penaltı kazandığı maçı 2-0'lık skorla kazanarak haftayı 3 puanla kapadı. Maçın hakeminin Santi Cazorla'nın pozisyonunda verdiği penaltı kararı ise büyük tartışmalara neden oldu.
 
Cazorla'nın kendisini yere attığını belirten tecrübeli teknik adam, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Onlar adına üzgünüm gerçekten. Cazorla'nın pozisyonu penaltı değildi. Kendini o pozisyonda yere attı. Maçtan sonra Santi ile konuştum ve bana o pozisyonda darbe aldığını ve bu yüzden dengesini yitirdiğini söyledi. Bilmiyorum, belki de biraz abarttı ve kendi de bir şeyler kattı." dedi.
 
West Brom karşısında biraz şanslı olduklarını da sözlerine ekleyen Wenger, "İlk gole kadar sıkıntı yaşamıştık. Sonra biraz şanslıydık ve hakem penaltı verdi. Maç boyunca yeterince şans elde ettik. Onlara gol fırsatı tanımadık. Takım sahaya ruhunu yansıttı." ifadelerini kullandı.
 
Arsenal 24 puanla ligde 6. sırada yer alıyor.

goal.com