"Yarın, kalitemizi göstermek istiyoruz"

Arsenal Teknik Direktörü Arsen Wenger, kaliteli bir takım olduklarını dile getirerek, Fenerbahçe karşısında bunu göstermek istediklerini söyledi.

20 Ağustos 2013 Salı 20:39 tarihinde eklendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Arsenal'de teknik direktör Arsen Wenger, maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Arsen Wenger, heyecanlı bir maç olacağını belirterek, "Cumartesi gününden sonra çok hızlı toparlanmak istiyoruz. Mart ayından beri bir maç kaybettik. Aslında bizde kalitenin olduğu biliniyor, bunu da yarın göstermek istiyoruz." diye konuştu.

İki eksiklerinin bulunduğunu kaydeden Wenger, endişe duymadığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Oyuncularıma güveniyorum. Kaliteleriyle bunu açığa çıkaracaklar."

Fenerbahçe'nin de tecrübeli bir takım olduğunu kaydeden Wenger, "Kaliteli oyuncuları var. Onları da iyi tanıyoruz. Kuyt, Meireles ve Yobo var. İngiltere'de oynayan Sow gibi Bruno Alves'i de tanıyoruz. Bütün oyuncularını hemen hemen tanıyoruz. Çok kaliteli bir takım ve saygı duyuyoruz. Biz de kendimizi en üst seviyedeki oyun için hazırlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Tomas Rosicky ise liglerinde ilk maçta puan alamamalarını hayal kırıklığı olarak tanımlarken, "Çok daha iyi oynayabileceğimizi biliyoruz. Yarın bunu burada kanıtlamak istiyoruz." dedi.


CİHAN