Yazıcı son yolculuğuna uğurlanıyor

Kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede 7 Mayıs’ta hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı için Bursa Atatürk Stadı'nda düzen düzenleniyor.

Yazıcı son yolculuğuna uğurlanıyor
09 Mayıs 2013 Perşembe 11:00 tarihinde eklendi, 1.378 kez okundu.

Sabah saatlerinden itibaren yeşil-beyazlı taraftarlar Atatürk Stadı'na akın etti. Taraftarlara üzerinde Yazıcı'nın resmi bulunan 30 bin adet siyah tişört dağıtıldı. Atatürk Stadı içinde ise yüzlerce gönüllü taraftar görev aldı. 

 
Teksas tribününe şampiyonluk senesinde üretilen, ‘Ruhumuzu huzura erdirmeye o kadar yakınsınız ki’ yazılı dev pankart ile maraton tribününe ‘Allah'a yemin olsun, sana söz olsun dik durmaya devam edeceğiz’ ve ‘Şampiyonluk görmeden yitirilen yüreklere şampiyonluğu orada anlat başkanım’ yazılı dev boyutlarda pankart asıldı. Skorbord ve bilbordlarda tören süresince İbrahim Yazıcı'yı anlatan videolar yayınlandı. 
 
TARAFTARLAR YAZICIYI TEKBİRLERLE ANDI
 
Yazıcı'nın naaşı saat 09.30 itibariyle stada getirildi. Cenaze, stadın ortasın 2010 yılında kazanılan şampiyon kupasının yanına konuldu. Bursaspor yönetim kurulu üyeleri, tabutun yanında ayakta bekledi. Siyah tişört giyen yeşil-beyazlı futbolcular da tabutun yanına gelerek Yazıcı'nın başında durdu. Teknik Direktör Hikmet Karaman ile takımın eski teknik direktörlerinden  Ertuğrul Sağlam da yan yana tabutun başında bekledi. Yeşil-beyazlı taraftarlar ise tören boyunca İbrahim Yazıcı için tekbir getirdi. Taraftarlar, ‘Başkanım hakkını helal et bize’, ‘Yazıcı ölmedi kalbimizde yaşıyor’ şeklindeki tezahüratları ile stadı adeta inletti.
 
SPOR DÜNYASI TÖRENE KATILDI
 
Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, milletvekilleri, Milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür, Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Yazıcı'nın ailesi, Bursaspor teknik heyet ve futbolcular, yeşil-beyazlı t akımın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ali Koç, Rıdvan Dilmen, Mehmet Ağar, işadamları Cavit Çağlar, Celal Sönmez ve çok sayıda spor adamı katıldı. 
 
Yazıcı ailesi, stat içinde taziyeleri kabul etti.