Yeni partner Sercan

Fatih Terim, Karabük maçında sakatlanan Baros’un yokluğunda 4-4-2 sisteminden vazgeçmeyecek. Sarı-kırmızılı teknik adam, hücum hattında Elmander’in yanında Sercan’a görev verecek

Yeni partner Sercan
16 Ocak 2012 Pazartesi 08:42 tarihinde eklendi.

 

Türk Telekom Arena’da 5-1 kazanılan Kardemir Karabükspor maçının sonuna doğru sakatlanan ve MR neticesinde sol kasık iç bölgesinde kısmi yırtık belirlenen Milan Baros’un üç hafta süreyle sahalardan uzak kalacak olması Galatasaray’da planları bozdu.
 
Sivasspor maçıyla beraber 4-4-2’ye dönen ve gol bölgesinde Elmander-Baros ikilisini oynatan Teknik Direktör Fatih Terim’in, Baros’un yokluğunda, başarıyla uygulanan sistemden vazgeçmeyeceği öğrenildi. Terim’in, İsveçli golcü Elmander’in yanında son haftalarda kendini bulmaya başlayan Sercan Yıldırım’ı sahaya süreceği, alternatif olarak da Kazım’ı bu bölgede değerlendireceği ifade edildi.
 
Bu arada Manisaspor’dan transfer edilen Yiğit Gökoğlan’ın da fizik olarak hazır duruma gelmesi için özel program dahilinde çalıştığı bildirildi. Özellikle sağ kanatta Kazım’ın performansının istenilen düzeyde olmaması yüzünden Yiğit’in bir an önce hazır hale gelmesini isteyen Fatih Terim’in, genç oyuncuya görev vermek istediği ifade edildi. Yiğit Gökoğlan’ın, Eskişehir deplasmanında kadroya dahil edilmesi bekleniyor.