Yiğit için Aslan'a dev rakip

Terim'in ısrarla istediği, ancak 500 bin dolarlık teklif yüzünden ara transfere kalan Yiğit Gökoğlan için Rus Anzhi devreye girdi

Yiğit için Aslana dev rakip
14 Eylül 2011 Çarşamba 09:11 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'ın ara transfer dönemine bıraktığı Yiğit Gökoğlan konusunda karşısında ekonomik yönden dev bir takım çıktı: Anzhi Makhackkala.
 
Futbol dünyasının Roberto Carlos transferiyle ismini duymaya başladığı ve bu sezon Samuel Eto'o transferiyle de dünya futbol piyasasını alt üst eden Anzhi'nin, Türk pazarına da el atmaya hazırlandığı ortaya çıktı.
 
Fatih Terim'in gözbebeği olan ve Türkiye'den ısrarla istediği yerli isimlerin başında gelen 22 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunu almak için Rus Anzhi'nin de harekete geçtiği bildirildi. Manisaspor'un son olarak Trabzonspor ile oynadığı maçı takip eden Rus yetkililerin, Yiğit için astronomik bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtilirken, Galatasaray da devre arasında genç yetenek için nabız yoklayacak. Ancak Manisasporlu yetkililer, Galatasaray'ın Yiğit Gökoğlan için 500 bin dolar teklif ettiğini ve bu rakamın futbol piyasası için çok düşük kaldığını dile getirdiler. Yaz döneminde Samuel Eto'o bombasını patlatan ve Kamerunlu’ya yıllık 20 milyon euro verecek olan Anzhi; Zhirkov, Dzsudzsak, Diego Tardelli ve  Roberto Carlos gibi önemli isimleri de kadrosunda barındırıyor.