Yine Batuhan yine kriz!

Daha önce tesiste sigara içerken hocasına yakalanan Batuhan, önceki günkü idmandan sonra da tesis çıkışı ilk iş sigara içmeye kalktı.

Yine Batuhan yine kriz!
17 Ocak 2013 Perşembe 14:58 tarihinde eklendi.

 

Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; Ricardo Quaresma'nın sözleşmesini feshederek bir problemi çözen Beşiktaş Kulübü, Batuhan Karadeniz derdine derman bulamadı. Önceki gün gerçekleştirilen idman sırasında ayak parmağı ezildiği için idmanı yarıda bırakan Batuhan, tesis çıkışında Aybaba'yı küplere bindirdi.
 
Genç oyuncusunun tesislerden çıkar çıkmaz sigara yaktığını gören tecrübeli teknik adam, adeta köpürdü. Oyuncusuna 'Ben yönetime Ocak ayı transferim Batuhan diyorum. Sana kol kanat geriyorum. Senin haline bak. Çık git gözüm seni görmesin' diye serzenişte bulunurken adeta tesisler Aybaba'nın sesiyle yankılandı. Hocasına bir kelime dahi etmeyen Batuhan, özel şöförünün kullandığı araçla tesislerden ayrıldı.
 
SİGARA OLAYI İLK DEĞİL!
 
Batuhan'ın sigarayla vukuatı daha önce de başına bela açmıştı. Teknik direktör Samet Aybaba, idman sonrası tesislerdeki odalarında dinlenmeleri için izin verdiği oyuncuları teftişe gittiğinde Ersan Gülüm ve Batuhan'ı odada sigara içerken yakalamış; 'Sigara içemezsin, özellikle tesislerde' çıkışını yapmıştı. Tesislerin kapısından çıkar çıkmaz sigara yakan genç yıldız, yine hocasının gazabına uğradı.
 
BATUHAN TWİTTER'DAN YALANLADI!