Yine Guardiola'ya sataştı!

Jose Mourinho yine dilini tutamadı! Bir televizyon kanalına konuşan Mourinho, yine Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'ya sataştı! Portekizli teknik adamın aklında yine "Barcelona ve hakemler" vardı...

Yine Guardiolaya sataştı!
20 Nisan 2012 Cuma 13:28 tarihinde eklendi, 1.160 kez okundu.

 

Jose Mourinho, Bayern deplasmanında aldıkları 2 - 1'lik yenilgi sonrası yine Pep Guardiola'ya göndermelerde bulundu!
 
Bayern Münih ile deplasmanda yaptığı maçlarda henüz galibiyeti bulunmayan Real Madrid, şeytanın bacağını yine kıramadı. Bundesliga'da şampiyonluk yarışından koptuktan sonra, tüm dikkatini evinde oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline çeviren Bayern Münih, güçlü rakibini son dakikada Mario Gomez'in attığı golle 2-1 yendi. 
  
MOURINHO UMUTLU
Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk yenilgisini alan Real'in teknik direktörü Jose Mourinho, maç sonrası rövanş için son derece umutlu konuştu. Portekizli teknik adam; "Evimizde çılgın bir galibiyet almamız gerekmiyor. Seyircimizin desteği ile normal bir skorla onları yenersek finale çıkacağız. Bunu başaracağımıza da inanıyorum" diye konuştu. Hakem Howard Webb'in başarılı bir yönetim sergilediğini dile getiren Mourinho, bununla birlikte, Ribery'nin attığı ilk golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi gerektiğini söyledi. 
 
YİNE GUARDIOLA’YA SATAŞTI
Yarı finaller öncesi "Chelsea'nin Barcelona'yı elemesi imkansız. Bunun nedenini de hepimiz çok iyi biliyoruz" diyerek hakemlerin Barcelona’yı kayırdığını ima eden Mourinho, yine meslektaşı Guardiola'ya göndermede bulundu. 
 
Başarılı teknik adam bir televizyon kanalına verdiği özel röportajda; Chelsea-Barcelona eşleşmesiyle ilgili olarak; "Guardiola maçları nasıl kazanacağını çok iyi biliyor" dedi. 
 
HEYNCKES SONUÇTAN MEMNUN
Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes de sonuçtan memnundu. Oyuncularının büyük bir kazanma isteğiyle mücadele ettiğini vurgulayan Heynckes; "Onlardan istediğim herşeyi yaptılar. Bence fark daha da fazla olmalıydı. Bernabeu'da finale yükselmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.
 
NTVSPOR