Yolcular belli oldu !

Yabancı sayısı 14'e çıkan Beşiktaş'tan gidecek 4 oyuncu belli oldu.

Yolcular belli oldu !
03 Ocak 2011 Pazartesi 14:15 tarihinde eklendi.

 

Yeni transferleri Almeida, Simao ve Fernandes’e kavuşan Beşiktaş’ta herkesin merakla beklediği ‘kimler gönderilecek?’ sorusu karşılık buluyor.
 
Siyah-beyazlılarda 11 günlük tatilin ardından takıma bugün toplanma emri veren teknik direktör Schuster, antrenmanda ayrılacaklara tebligatı yapacak ve kendilerine kulüp bulmalarını isteyecek. İstanbul’daki son çalışmasını gerçekleştirdikten sonra Antalya’ya hareket edecek olan Kartal’da Schuster’in takım bulmalarını istediği oyuncular kampa da götürülmeyecek.
 
4 YABANCIYA ELVEDA
Yabancı sayısı 14’e çıkan siyah-beyazlılarda 6+2+2 kuralı nedeniyle 4 yabancının gönderilmesi gerekiyor. Yabancılardan üçünün Tabata, Fink ve Zapotocny olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son isim ise sakatlığı nedeniyle ikinci yarıda takıma katkı sağlayamayacak olan Holosko olacak. Ancak Slovak yıldız gönderilmeyecek Delgado ve Sivok da olduğu gibi 2. yarı için lisansı çıkarılmayacak.
 
Yerlilerden ise Yusuf Şimşek ile Fatih Tekke’nin gönderileceği daha önceden açıklanmıştı. Erhan Güven’in de yine Antalya’ya kiralanması bekleniyor.
 
KONYA FATİH'İ BEKLİYOR
Beşiktaş’ta Bernd Schuster’in gözden çıkardığı, başkan Yıldırım Demirören de ara transferde kesinlikle ayrılacağını söylediği golcü Fatih Tekke, kendisine talip olan Konyaspor’dan düşünmek için zaman istedi.
 
Yeşil-beyazlı ekibin başkanı Bahattin Karapınar, ara transferin gözdesi olan Fatih ile daha önce görüştüklerini belirtirken “İstanbul dışına gitmesi halinde Konyaspor’da oynayabileceğini söyledi. Bizden 10 Ocak tarihine kadar süre istedi” dedi.

Vatan Gazetesi