Yönetim 'Zan' altında

Chedjou’nun Afrika Kupası’na gitmesi, Semih Kaya ve Koray Günter’in hazırlık maçında sakatlanmasının ardından stoperde alternatifsiz kalan Galatasaray’da yönetim Gökhan Zan konusunda ikiye bölündü.

Yönetim Zan altında
24 Ocak 2015 Cumartesi 14:20 tarihinde eklendi.
Bazı yöneticilerin, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’a Zan hakkındaki açıklamaları nedeniyle tepki gösterdiği öğrenildi.
 
Albayrak, NTV Spor’a verdiği röportajda Gökhan Zan’ın “Ben yatarak paramı alırım” şeklinde bir ifadesinin kulağına geldiğini, tecrübeli oyuncunun ısrarla takımdan gitmek istemediğini söyleyip “Hiç kadroya girmeyen, her gün ‘Ben sakatım’ diyen insana 1 milyon 100 bin dolar para veriyorsunuz” demişti.
 
Albayrak’ın bu sözlerinden kısa bir süre sonra Galatasaray’ın Alanya’da oynadığı hazırlık maçında Semih Kaya’nın ciddi şekilde sakatlanmasıyla ikinci yarı öncesi takımda ‘stoper’ krizi belirdi. 
 
Mali açıdan zor günler geçiren Sarı - Kırmızılılar düşük bir bütçe doğrultusunda transfer arayışına girerken yönetim içinde ‘Gökhan Zan’ çatlağı yaşandığı öğrenildi. Bazı yöneticilerin Albayrak’ın Gökhan Zan’la ilgili açıklamalarını yersiz bulduklarını dile getirip, “Abdurrahim Albayrak acele açıklamalar yapıyor. Gökhan zaten para verdiğimiz bir oyuncu, satmak istiyorsak bile Antalya kampına götürür, hazırlık maçında oynatır öyle satarız. Gökhan elimizdeki stoperlerden kalitesiz bir isim değil. Piyasasını düşürmenin ne anlamı