Zara, İncir Festivali'nde konser verdi

Nazilli 1. Uluslararası İncir Festivali’de sanatçı Zara konser verdi. Belediye Sarayı önünde düzenlenen halk konserini yaklaşık 15 bin kişi izledi.

Zara, İncir Festivalinde konser verdi
04 Eylül 2013 Çarşamba 23:37 tarihinde eklendi, 1.949 kez okundu.

Konserde sevilen eserlerini seslendien Zara, "İyi ki Nazilli'ye gelmişim. Türkiye genelinde çeşitli halk konserleri veriyorum.

Bazı yerlerde istenmeyen olaylarla karşılaşabiliyoruz. Ama İncirin anavatanı Nazilli'de sizlerle olmaktan büyük keyif aldım. Doğrusunu söylemek gerekirse çok memnun kaldım. Nazilli halkını kutluyorum" dedi.

Konserin ilk bölümünde Nazilli Kaymakam Mehmet Okur, “Bu gün birincisini düzenlediğimiz İncir Festivalimizi taçlandıran hanımefendi sanatçı Zara’ya teşekkür ediyorum. Nazillimize gelip o güzel sesini bize dinleterek gönüllerimizin, kulaklarımızın pasını sildi.

Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ile birlikte teşekkürümüzü ifade eden çiçeğimizi ve bu gün festivalini yaptığımız değerli ürünümüz olan incirimizi kendisine takdim etmek istiyorum. Nazillimize gelerek festivalimize renk katmasından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yaşlanmak ve yaşamak için ideal bir şehir olan Nazilli’de değerli sanatçı Zara’yı misafir etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da Nazilli Belediyesi tarafından hazırlanan uzun yaşam sadığını Sanatçı Zara’ya takdim etti. İlki düzenlenen İncir Festivali’nin finalini Zara ile yapmış olmaktan mutlu oldukları söyleyen Alıcık, tüm Nazilliler adına Zara’ya teşekkür etti. 


CİHAN