Zaz yeniden Türkiye'de

Vodafone Istanbul Calling, Vodafone’nun ana sponsorluk ve Garanti Bankası ve Coca-Cola’nın resmi sponsorluk desteğiyle dört aya yayılan, İstanbul’un en uzun soluklu şehir festivali olmaya hazırlanıyor.

Zaz yeniden Türkiyede
14 Mayıs 2013 Salı 11:21 tarihinde eklendi, 1.001 kez okundu.

 

Farklı müzik türlerindeki birçok dünya starının şehrin farklı bölgelerindeki mekanlarda sahne alacakları konserler, festivaller ve partilerle bu sene İstanbul’un ve Türkiye’nin kültür-sanat gündemine oturacak; Vodafone İstanbul Calling’in görkemli programını takip etmek için www.istanbulcalling.com'u takipte kalın!
 
Buğulu sesi ve sıra dışı duruşuyla ve “Je Veux” parçası ile “En Beğenilen Fransız Şarkıcı” ünvanının sahibi genç müzisyen Zaz, CIAM Conservatoire in Bordeaux’da aldığı eğitimi, başka gruplarla yaptığı çalışmaları ve jazz, rock, blues, Latin kültürüne duyduğu ilgiyle tanınıyor. İlk keşif hikayesi de şarkıları kadar ilgi çeken Zaz, Paris sokaklarında verdiği canlı konserler sayesinde keşfedildi ve kısa süre içerisinde youtube üzerinde rekorlar kıran videosuyla zirveye yükseldi.
 
Zaz, büyülü kişiliği, enerjik sesiyle yaramaz ve kararlı bir şekilde yine yola çıkıyor ve bu sene Mayıs ayında yayınlanacak olan yeni albümünün tanıtımı kapsamında Türk hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bu albümün çıkış parçası hızlı ritimli “On ira” ile adından söz ettirmeye başlayan Zaz Vodafone İstanbul Calling kapsamında 15 Haziran’da Parkorman’da sahne alacak.